Beanit® härkäpapusuikale Chili 250g

Tässä härkäpapusuikaleen versiossa on täyteläinen yhdistelmä härkäpavun pyöreyttä ja chilin makua ja lämpöä. Kokeile esimerkiksi texmex-­suosikeissa ja erilaisissa aasialaisissa ruoissa. Härkäpapusuikaleet ovat parhaimmillaan herkullisen rapeiksi paistettuna.

  • Suomalaista härkäpapua
  • Vegaaninen
  • Runsaasti proteiinia
  • Gluteeniton
  • Soijaton
Tuotenumero20848
EAN6430043012847
EAN (Kuluttajapakkaus)6430043012823
Myyntierä4 x 250g
Pakkaus250g
Säilyvyysaika28 vrk valmistuksesta

Ravintosisältö / Näringsvärde / 100g
Energia/Energi 867 kJ / 206 kcal
Rasva/Fett 8,0 g
>josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 1,1 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater 7,4 g
>joista sokereita / varav socker 2,3 g
Ravintokuitu/Kostfiber 1,4 g
Proteiini/Protein 26 g
Suola/Salt 1,7 g

Ainesosat: Vesi, herneproteiini, härkäpapu (9 %, Suomi), kasviöljyt (rypsi ja kokonaan kovetettu rypsi), mausteet (valkosipuli, tomaatti, sipuli, paprika, chipotle chili, birds eye chili, korianteri, mustapippuri, ruohosipuli, habanero), sokeri, suola, aromit, etikka, sitruunauute. Voimakassuolainen. Pakattu suojakaasuun. Säilytys jääkaapissa (+2-5 °C). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa.

Ingredienser: Vatten, ärtprotein, bondböna (9 %, Finland), växtoljor (ryps och fullständigt härdad ryps), kryddor (vitlök, tomat, lök, paprika, chipotle chili, birds eye chili, koriander, svartpeppar, gräslök, habanero), socker, salt, aromer, ättika, citronextrakt. lnnehåller mycket salt. Förpackad i skyddande atmosfär. Förvaring i kylskåp (+2-5 °C). Kan innehålla spår av glutenfri havre.

Kokeile näitä herkullisia reseptejä

Keväinen Beanit® pizzaRaikkaan keväinen pizza, jossa yhdistyvät Beanit® härkäpapumuru ja kasvikset. Reseptin on luonut Pizzamestari 2021 -kilpailun voittaja Ryan Rodrigo. "Beanit® tuo pizzan makuihin ainutlaatuista syvyyttä, eikä heti edes huomaa, että se on täysin kasviperäistä. Rapeaksi paistuvan Beanit® suikaleen tai murun voi lisätä pizzaan helposti joko sellaisenaan tai pannulla paistamisen jälkeen." - Ryan Rodrigo