Beanit® härkäpapusuikale Inkivääri-sitruunaruoho 250g

Tässä härkäpapusuikaleen versiossa on täyteläinen yhdistelmä härkäpavun pyöreyttä sekä inkiväärin ja sitruunaruohon raikkaan aromaattisia makuja. Kokeile esimerkiksi curryissa, wokeissa ja raikkaissa salaateissa. Härkäpapusuikaleet ovat parhaimmillaan herkullisen rapeiksi paistettuna.

  • Suomalaista härkäpapua
  • Vegaaninen
  • Runsaasti proteiinia
  • Gluteeniton
  • Soijaton

 

Tuotenumero20849
EAN6430043012854
EAN (Kuluttajapakkaus)6430043012830
Myyntierä4 x 250g
Pakkaus250g
Säilyvyysaika28 vrk valmistuksesta

Ravintosisältö / Näringsvärde / 100g
Energia/Energi 882 kJ / 210 kcal
Rasva/Fett 8,0 g
>josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 1,1 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater 6,8 g
>joista sokereita / varav socker 1,9 g
Ravintokuitu/Kostfiber 1,2 g
Proteiini/Protein 26 g
Suola/Salt 1,7 g

Ainesosat: vesi, herneproteiini, härkäpapu (9 %, Suomi), kasviöljyt (rypsi ja kokonaan kovetettu rypsi), sokeri, mausteet (sipuli, mustapippuri, inkivääri, kurkuma, valkosipuli, korianteri, korianterinlehti, thai basilika, sitruunaruoho), aromit, suola, sitruunauute, limemehujauhe. Voimakassuolainen. Pakattu suojakaasuun. Säilytys jääkaapissa (+2–5 °C). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa.

Ingredienser: vatten, ärtprotein, bondböna (9 %, Finland), växtoljor (ryps och fullständigt härdad ryps), socker, kryddor (lök, svartpeppar, ingefära, gurkmeja, vitlök, koriander, korianderblad, thai basilika, citrongräs), aromer, salt, citronextrakt, limejuice pulver. Innehåller mycket salt. Förpackad i skyddande atmosfär. Förvaring i kylskåp (+2-5 °C). Kan innehålla spår av glutenfri havre.

Kokeile näitä herkullisia reseptejä

Keväinen Beanit® pizzaRaikkaan keväinen pizza, jossa yhdistyvät Beanit® härkäpapumuru ja kasvikset. Reseptin on luonut Pizzamestari 2021 -kilpailun voittaja Ryan Rodrigo. "Beanit® tuo pizzan makuihin ainutlaatuista syvyyttä, eikä heti edes huomaa, että se on täysin kasviperäistä. Rapeaksi paistuvan Beanit® suikaleen tai murun voi lisätä pizzaan helposti joko sellaisenaan tai pannulla paistamisen jälkeen." - Ryan Rodrigo