Beanit on ammattilaisen ystävä

Herkullista ruokaa ihan jokaiselle

Valmistamme kotimaisesta härkäpavusta uuden ajan raaka-aineita kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Beanit ei ole ainoastaan “päivän kasvisvaihtoehto”, vaan tuotteemme maistuvat ihan jokaiselle hyvän ruoan ystävälle. Haluamme tehdä yhteistyössä ruoka-alan ammattilaisten kanssa ravitsevasta, terveellisestä, kotimaisesta lihattomasta ruoasta kaikkien jutun, ei vain erinomaista vaihtoehtoa kasvissyöjälle.

Ja jotta asiat sujuisivat mutkattomasti, on meillä kaikki mietitty valmiiksi ammattilaista miellyttävään muottiin – ota vain meihin yhteyttä!

Reseptit jokaiseen makuun

Reseptikehittäjiemme parhailla tuotoksilla palvelet asiakkaitasi arvoisellaan tavalla. Tarjoamme myös materiaaleja onnistumisesi tueksesi. Näistä voit kysyä meiltä lisää silloin kun sinulle sopii.

Härkäpapu on ravinteikas voimaruoka

Härkäpapu on ylpeytemme aihe ja kaiken tekemisemme perusta. Siinä on mistä ponnistaa, kun maku, terveellisyys ja vastuullisuus ovat viimeisen päälle kohdillaan. Lue lisää härkäpavusta.

Kotimaista lähiruokaa parhaimmillaan

Kotimaisten viljelijöiden kasvattama härkäpapu muuttuu herkulliseksi ruoaksi omassa tuotantolaitoksessamme Kauhavalla, Pohjanmaan sydänmailla. Sieltä alkaa tuotteidemme matka, vie se sitten Kainuuseen tai Kaliforniaan. Beanit tehdään suomalaisella työllä.

Ota yhteyttä

Teidän ammattilaisia meillä palvelevat meidän parhaat ammattilaiset. Soita tai lähetä sähköpostia niin katsotaan, miten voimme vastata parhaiten teidän tarpeisiin. Voit myös pyytää meitä soittelemaan!

Minna Ottavainen
Myyntipäällikkö – HoReCa
050 123 456
minna.ottavainen@versofood.com

Tiina Visuri
Avainasiakaspäällikkö – HoReCa
050 123 456
tiina.visuri@versofood.com

Hyvyys joka yhdistää