Aasialainen pannukakku Beanit® härkäpapumurulla | Beanit Ammattilaisille

Aasialainen pannukakku Beanit® härkäpapumurulla

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,30 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Elovena® kaurajuoma 1,5%
 0,20 kg kananmuna
 0,30 kg vehnäjauho
 0,01 kg suola
 0,01 kg sokeri
 0,01 kg seesamiöljy, paahdettu
 0,01 kg seesaminsiemen
 0,05 kg kevätsipuli
 0,01 kg chiliviipale
 0,10 kg korealainen maustekastike

Ohjeet

1

Sekoita jauhojen joukkoon kaurajuoma, suola, sokeri, munat ja seesamiöljy. Anna taikinan turvota.

2

Kaada taikina voideltuun GN 1/1-65 -vuokaan ja ripottele pintaan härkäpapumuru, seesaminsiemenet, kevätsipuli ja chiliviipaleet.

3

Paista uunissa noin 170 asteessa noin 20 minuuttia kunnes pannukakku on täysin hyytynyt ja kauniin värinen.

4

Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa maustekastikkeen kanssa.

Aasialainen pannukakku Beanit® härkäpapumurulla

Ainesosat

 0,30 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Elovena® kaurajuoma 1,5%
 0,20 kg kananmuna
 0,30 kg vehnäjauho
 0,01 kg suola
 0,01 kg sokeri
 0,01 kg seesamiöljy, paahdettu
 0,01 kg seesaminsiemen
 0,05 kg kevätsipuli
 0,01 kg chiliviipale
 0,10 kg korealainen maustekastike

Valmistusohjeet

1

Sekoita jauhojen joukkoon kaurajuoma, suola, sokeri, munat ja seesamiöljy. Anna taikinan turvota.

2

Kaada taikina voideltuun GN 1/1-65 -vuokaan ja ripottele pintaan härkäpapumuru, seesaminsiemenet, kevätsipuli ja chiliviipaleet.

3

Paista uunissa noin 170 asteessa noin 20 minuuttia kunnes pannukakku on täysin hyytynyt ja kauniin värinen.

4

Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa maustekastikkeen kanssa.

JaaTwiittaaTallenna