Beanit® Bao bunit ja Korean coleslaw härkäpapusuikaleesta | Beanit Ammattilaisille

Beanit® Bao bunit ja Korean coleslaw härkäpapusuikaleesta

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,50 kg Beanit® Härkäpapusuikale, Maustamaton 2,5kg
 0,20 kg Korean Kalbi marinadikastike
 30 kpl Bao Bun höyrysämpylä
 0,70 kg Korean coleslaw; porkkana-kaali-lehtikaali-punakaali
 0,20 kg majoneesi
 0,02 kg gochujang chilitahna
Viimeistely
 0,02 kg kevätsipuli
 0,01 kg seesaminsiemen
 0,01 kg korianteri
 0,00 kg chiliviipale

Ohjeet

1

Sekoita colesekoitus majoneesin ja gochujangin kanssa. Anna maustua kylmässä.

2

Paahda uunissa tai pannulla härkäpapusuikaleet rapeiksi ja lisää kastike.

3

Höyrytä bao bunit. Täytä kaalisaalaatilla, härkäpapusuikaleilla ja ripottele pintaan kevätsipulia, seesaminsiemeniä, korianteria ja chiliviipaleita.

4

Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.

Beanit® Bao bunit ja Korean coleslaw härkäpapusuikaleesta

Ainesosat

 0,50 kg Beanit® Härkäpapusuikale, Maustamaton 2,5kg
 0,20 kg Korean Kalbi marinadikastike
 30 kpl Bao Bun höyrysämpylä
 0,70 kg Korean coleslaw; porkkana-kaali-lehtikaali-punakaali
 0,20 kg majoneesi
 0,02 kg gochujang chilitahna
Viimeistely
 0,02 kg kevätsipuli
 0,01 kg seesaminsiemen
 0,01 kg korianteri
 0,00 kg chiliviipale

Valmistusohjeet

1

Sekoita colesekoitus majoneesin ja gochujangin kanssa. Anna maustua kylmässä.

2

Paahda uunissa tai pannulla härkäpapusuikaleet rapeiksi ja lisää kastike.

3

Höyrytä bao bunit. Täytä kaalisaalaatilla, härkäpapusuikaleilla ja ripottele pintaan kevätsipulia, seesaminsiemeniä, korianteria ja chiliviipaleita.

4

Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.

JaaTwiittaaTallenna