Raaka-aineet
0,70 kg Romaine-salaatti
0,13 l Caesar-salaattikastike
0,50 kg Beanit® härkäpapusuikale tai härkäpapumuru, maustamaton
0,15 kg Saaristolaisleipä, kuutio
0,02 l Öljy
0,10 kg Parmesanjuusto lastuina
Ohjeet
1
Sekoita huuhdeltu ja revitty salaatti sekä kastike.
2
Paahda pannulla öljyssä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru ja kuutioitu saaristolaisleipä rapeiksi.
3
Yhdistä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru salaattiin ja viimeistele parmesanilla.
Vinkki: Beanit®-suikaleet tai muru ja leipäkuutiot voi paistaa myös uunissa rapeiksi.
Ainesosat
0,70 kg Romaine-salaatti
0,13 l Caesar-salaattikastike
0,50 kg Beanit® härkäpapusuikale tai härkäpapumuru, maustamaton
0,15 kg Saaristolaisleipä, kuutio
0,02 l Öljy
0,10 kg Parmesanjuusto lastuina
Valmistusohjeet
1
Sekoita huuhdeltu ja revitty salaatti sekä kastike.
2
Paahda pannulla öljyssä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru ja kuutioitu saaristolaisleipä rapeiksi.
3
Yhdistä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru salaattiin ja viimeistele parmesanilla.
Vinkki: Beanit®-suikaleet tai muru ja leipäkuutiot voi paistaa myös uunissa rapeiksi.