Tulostusasetukset

Beanit® Caesar

Annoksia10 annosta

 0,70 kg Romaine-salaatti
 0,13 l Caesar-salaattikastike
 0,50 kg Beanit® härkäpapusuikale tai härkäpapumuru, maustamaton
 0,15 kg Saaristolaisleipä, kuutio
 0,02 l Öljy
 0,10 kg Parmesanjuusto lastuina
1

Sekoita huuhdeltu ja revitty salaatti sekä kastike.

2

Paahda pannulla öljyssä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru ja kuutioitu saaristolaisleipä rapeiksi.

3

Yhdistä Beanit® härkäpapusuikaleet tai muru salaattiin ja viimeistele parmesanilla.

Vinkki: Beanit®-suikaleet tai muru ja leipäkuutiot voi paistaa myös uunissa rapeiksi.

Ravintosisältö

Annoksia 0