Raaka-aineet
Ohjeet
Ruskista Beanit härkäpapusuikaleet uunissa N. 210 asteessa 5–8 minuuttia.
Kuullota sipuli- ja omenakuutiot sekä curry padassa. Lisää siirappi, kasvisliemijauhe ja vesi-vehnäjauhoseos. Hauduta n. 10 minuuttia.
Lisää kastikepohjaan ruskistetut Beanit härkäpapusuikaleet, mausteet, sitruunamehu ja kauraruoka. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua vielä hetki. Ripottele ruohosipulisilppu pinnalle.
Tarjoa keitetyn riisin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.
Halutessasi ruoan vegaanisena, käytä vegaanisia tuotteita. Gluteenittomana, suurusta kastike gluteenittomalla suurustella esim. maizenalla.
Saanto: Valmiin ruoan määrä 2,000 kg
Ainesosat
Valmistusohjeet
Ruskista Beanit härkäpapusuikaleet uunissa N. 210 asteessa 5–8 minuuttia.
Kuullota sipuli- ja omenakuutiot sekä curry padassa. Lisää siirappi, kasvisliemijauhe ja vesi-vehnäjauhoseos. Hauduta n. 10 minuuttia.
Lisää kastikepohjaan ruskistetut Beanit härkäpapusuikaleet, mausteet, sitruunamehu ja kauraruoka. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua vielä hetki. Ripottele ruohosipulisilppu pinnalle.
Tarjoa keitetyn riisin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.
Halutessasi ruoan vegaanisena, käytä vegaanisia tuotteita. Gluteenittomana, suurusta kastike gluteenittomalla suurustella esim. maizenalla.
Saanto: Valmiin ruoan määrä 2,000 kg