Beanit® härkäpapumuru bolognese - Beanit Ammattilaisille

Beanit® härkäpapumuru bolognese

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,10 kg Porkkana, raaste
 0,10 kg Sipuli, hienonnettu
 0,05 kg Valkosipulimurska
 0,01 l Oliiviöljy
 0,80 kg Tomaattimurska/paseerattu tomaatti
 0,01 kg Kasvisliemijauhe
 0,00 kg Oregano
 0,00 kg Basilika
 0,00 kg Suola
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 Parmesaania (vegaaninen)

Ohjeet

1

Laita kaikki aineet kattilaan. Anna hautua n. 30min keskilämmöllä tai valmista uunissa uunivuoassa n. 200 asteessa n. 30min.

2

Laita pinnalle parmesaania sekä tuoretta basilikaa.

Beanit® härkäpapumuru bolognese

Ainesosat

 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,10 kg Porkkana, raaste
 0,10 kg Sipuli, hienonnettu
 0,05 kg Valkosipulimurska
 0,01 l Oliiviöljy
 0,80 kg Tomaattimurska/paseerattu tomaatti
 0,01 kg Kasvisliemijauhe
 0,00 kg Oregano
 0,00 kg Basilika
 0,00 kg Suola
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 Parmesaania (vegaaninen)

Valmistusohjeet

1

Laita kaikki aineet kattilaan. Anna hautua n. 30min keskilämmöllä tai valmista uunissa uunivuoassa n. 200 asteessa n. 30min.

2

Laita pinnalle parmesaania sekä tuoretta basilikaa.

JaaTwiittaaTallenna