Tulostusasetukset

Beanit® härkäpapumuru-pastasalaatti

Annoksia10 annosta

 0,70 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,60 kg pasta (gluteeniton)
 0,50 kg salaatti/salaattimix
 0,60 kg kirsikkatomaatti, erivärisiä
Inkivääri-yrttiöljy
 0,20 l oliiviöljy
 0,01 kg inkivääritahna
 0,01 kg valkosipulitahna
 0,00 kg vaalea siirappi
 0,00 kg suola
 0,01 yrtti, tuore (basilika, oregano jne.)
1

Keitä pastat (al dente) ja paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla. Jäähdytä.

2

Valmista inkivääri-yrttiöljy sekoittamalla kaikki aineet hyvin ja anna maustua hetken. Revi salaatti ja lohko tomaatit tarjoiluastiaan.

3

Ripottele pasta ja härkäpapumuruseos tarjoiluastiaan salaatin päälle. Kaada osa inkivääri-yrttiöljystä salaatin päälle ja kaada loput kannuun tarjolle.

Ravintosisältö

Annoksia 10