Raaka-aineet
0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,80 kg peruna, kypsä
0,10 l oliiviöljy
0,05 kg valkosipulimurska
0,01 kg inkivääritahna
0,10 kg punasipuli, suikale
0,00 kg kevätsipuli tai ruohosipuli, hienonnettu
0,00 kg suola
0,00 kg mustapippurirouhe
Koristeluun
5 kpl tilli, oksa
Ohjeet
1
Paista härkäpapumuru pannulla tai uunissa rapeaksi ja jäähdytä.
2
Paloittele perunat ja mausta ne hyvin. Nostele joukkoon härkäpapumuru ja kaada tarjoiluastiaan.
Koristele tillillä.
Ainesosat
0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,80 kg peruna, kypsä
0,10 l oliiviöljy
0,05 kg valkosipulimurska
0,01 kg inkivääritahna
0,10 kg punasipuli, suikale
0,00 kg kevätsipuli tai ruohosipuli, hienonnettu
0,00 kg suola
0,00 kg mustapippurirouhe
Koristeluun
5 kpl tilli, oksa
Valmistusohjeet
1
Paista härkäpapumuru pannulla tai uunissa rapeaksi ja jäähdytä.
2
Paloittele perunat ja mausta ne hyvin. Nostele joukkoon härkäpapumuru ja kaada tarjoiluastiaan.
Koristele tillillä.