Beanit® härkäpapumuru-pestopasta - Beanit Ammattilaisille

Beanit® härkäpapumuru-pestopasta

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 1,00 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Pasta, gluteeniton
 0,50 kg Pestokastike, vegaaninen ja gluteeniton
 0,20 kg Parmesanlastu, vegaaninen
 0,05 kg Basilika, tuore

Ohjeet

1

Keitä pasta al dente ja valuta hyvin. Paista härkäpapumuru uunissa tai pannulla rapeaksi.

2

Sekoita pastan joukkoon pestokastike ja kaada tarjolle gn-vuokaan/vadille.

3

Kaada härkäpapumuru pastan päälle ja koristele parmesanlastuilla sekä basilikalla.

Beanit® härkäpapumuru-pestopasta

Ainesosat

 1,00 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Pasta, gluteeniton
 0,50 kg Pestokastike, vegaaninen ja gluteeniton
 0,20 kg Parmesanlastu, vegaaninen
 0,05 kg Basilika, tuore

Valmistusohjeet

1

Keitä pasta al dente ja valuta hyvin. Paista härkäpapumuru uunissa tai pannulla rapeaksi.

2

Sekoita pastan joukkoon pestokastike ja kaada tarjolle gn-vuokaan/vadille.

3

Kaada härkäpapumuru pastan päälle ja koristele parmesanlastuilla sekä basilikalla.

JaaTwiittaaTallenna