Beanit® härkäpapumurukeitto | Beanit Ammattilaisille

Beanit® härkäpapumurukeitto

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,50 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 0,10 kg sipulikuutio
 0,50 kg keittojuureskuutio
 3 kpl laakerinlehti
 0,01 kg kokonainen maustepippuri
 1,50 l kasvisliemi
 0,01 kg suola
Viimeistely
 tuoretta persiljaa

Ohjeet

1

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon juureskuutiot, laakerinlehdet ja pippurit, jatka kuullottamista hetki. Kaada joukkoon kasvisliemi. Anna keiton hautua uunissa tai kattilassa kypsäksi.

2

Paahda härkäpapumuru pannulla tai uunissa öljytilkan kanssa.

3

Lisää härkäpapumuru keiton sekaan keittoajan loppupuolella.

4

Keitto on valmis, kun juurekset ovat kypsiä. Viimeistele pinta persiljalla.

Beanit® härkäpapumurukeitto

Ainesosat

 0,50 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 0,10 kg sipulikuutio
 0,50 kg keittojuureskuutio
 3 kpl laakerinlehti
 0,01 kg kokonainen maustepippuri
 1,50 l kasvisliemi
 0,01 kg suola
Viimeistely
 tuoretta persiljaa

Valmistusohjeet

1

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon juureskuutiot, laakerinlehdet ja pippurit, jatka kuullottamista hetki. Kaada joukkoon kasvisliemi. Anna keiton hautua uunissa tai kattilassa kypsäksi.

2

Paahda härkäpapumuru pannulla tai uunissa öljytilkan kanssa.

3

Lisää härkäpapumuru keiton sekaan keittoajan loppupuolella.

4

Keitto on valmis, kun juurekset ovat kypsiä. Viimeistele pinta persiljalla.

JaaTwiittaaTallenna