Beanit® Härkäpapumurulaatikko rusinoilla | Beanit Ammattilaisille

Beanit® Härkäpapumurulaatikko rusinoilla

Annoksia25 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,75 kg Beanit® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 0,80 kg puuroriisi
 2,00 l vesi
 0,01 kg suola
 2,10 l Elovena kauraruoka maustamaton 15%
 0,15 kg sipuli, hienonnettu
 0,04 kg öljy
Maustaminen
 0,20 kg siirappi, vaalea (vegaaninen)
 0,18 kg rusina
 0,01 kg meirami, kuivattu
 0,01 kg valkopippuri, jauhettu
Pinnalle
 voi nokare tai öljy (vegaaninen)

Ohjeet

1

Keitä riisiä, kunnes vesi on imeytynyt. Kaada kauraruoka joukkoon ja anna hautua puuroksi eli kypsäksi miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Jäähdytä puuro.

2

Kuullota sipulit öljyssä. Jäähdytä.

3

Hienonna härkäpapumuru ja kuullotettu sipuli sauvasekoittimella tai yleiskoneella hienommaksi massaksi.

4

Lisää siirappi, rusinat, mausteet ja jauhettu härkäpapumuru-sipuliseos puuron joukkoon. Sekoita tasaiseksi.

5

Kaada seos voideltuun 1/1 65 GN-vuokaan. Painele pinnalle voinokareita tai sivele pinta öljyllä.

6

Kypsennä uunissa noin 170 °C:ssa noin 30-40 minuuttia tai kunnes sisälämpö 70 °C. Tarjoa puolukoiden kanssa.

Beanit® Härkäpapumurulaatikko rusinoilla

Ainesosat

 0,75 kg Beanit® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 0,80 kg puuroriisi
 2,00 l vesi
 0,01 kg suola
 2,10 l Elovena kauraruoka maustamaton 15%
 0,15 kg sipuli, hienonnettu
 0,04 kg öljy
Maustaminen
 0,20 kg siirappi, vaalea (vegaaninen)
 0,18 kg rusina
 0,01 kg meirami, kuivattu
 0,01 kg valkopippuri, jauhettu
Pinnalle
 voi nokare tai öljy (vegaaninen)

Valmistusohjeet

1

Keitä riisiä, kunnes vesi on imeytynyt. Kaada kauraruoka joukkoon ja anna hautua puuroksi eli kypsäksi miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Jäähdytä puuro.

2

Kuullota sipulit öljyssä. Jäähdytä.

3

Hienonna härkäpapumuru ja kuullotettu sipuli sauvasekoittimella tai yleiskoneella hienommaksi massaksi.

4

Lisää siirappi, rusinat, mausteet ja jauhettu härkäpapumuru-sipuliseos puuron joukkoon. Sekoita tasaiseksi.

5

Kaada seos voideltuun 1/1 65 GN-vuokaan. Painele pinnalle voinokareita tai sivele pinta öljyllä.

6

Kypsennä uunissa noin 170 °C:ssa noin 30-40 minuuttia tai kunnes sisälämpö 70 °C. Tarjoa puolukoiden kanssa.

JaaTwiittaaTallenna