Tulostusasetukset

Beanit® kaalikääryleet

Annoksia10 annosta

 1 kpl keskikokoinen kaali
Täyte
 0,50 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 0,20 kg Elovena kauraruoka 15% 1l
 0,20 kg riisi
 0,10 kg sipulikuutio
 0,05 kg valkosipulimurska
 0,01 kg öljy
 0,50 kg kasvisliemi
 0,01 kg meirami
 0,00 kg mustapippurirouhe
 0,01 kg suola
Pinnalle
 0,05 kg kasvimargariini, juokseva
 0,05 kg siirappi
1

Poista kaalin kanta ja uloimmat lehdet. Keitä kaali isossa kattilassa suolalla maustetussa vedessä.

2

Irrota kaalista lehtiä sitä mukaa kun lehdet pehmenevät. Nosta lehdet valumaan nurinpäin käännetyn kulhon päälle.

3

Keitä riisi ja hienonna kaalin sisälehtiä täytteeseen

4

Kuullota pannulla tilkassa öljyä härkäpapumuru, sipulikuutiot ja valkosipulimurska.

5

Lisää kasvisliemi ja anna hautua hetki.

6

Sekoita kaikki täytteen ainekset. Täyte saa olla löysähköa.

7

Ohenna kaalin paksut lehtiruodit. Laita täytettä kaalin lehdille, taita lehtien reunat ylös ja kääri paketiksi. Asettele kaalikääryleet voideltuun uunivuokaan vierekkäin saumapuoli alaspäin.

8

Valele kääryleitä siirapilla ja margariinilla.

9

Paista kaalikääryleitä uunin alaosassa 225 asteessa noin 10–15 min kunnes ovat saaneet hieman väriä.

10

Alenna uunin lämpö 175 asteeseen ja anna kääryleiden hautua uunissa noin 45 min.

Ravintosisältö

Annoksia 0