Beanit® kaskenpolttajan spagetti | Beanit Ammattilaisille

Beanit® kaskenpolttajan spagetti

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,50 kg Beanit® härkäpapumuru
 0,13 kg sipulikuutio
 0,03 kg valkosipulimurska
 0,02 kg kasvisliemijauhe
 0,01 kg suola
 0,01 kg rouhittu mustapippuri
 0,30 l Elovena kauraruoka maustamaton 15%
 0,30 l vesi
 0,75 kg spagetti tai gluteeniton spagetti
 0,15 kg parmesaani (vegaaninen)
 0,02 kg persilja hienonnettuna
 0,01 kg mustapippuri karkeaksi rouhittuna

Ohjeet

1

Keitä spagetti.

2

Mittaa pataan härkäpapumuru, sipulit, kasvisliemijauhe, mausteet ja nesteet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta 5–10 minuuttia.

3

Yhdistä valutettu, kypsä spagetti kastikkeen joukkoon.

4

Tarjoa juustolastujen, persiljasilpun ja mustapippurirouheen kanssa.

Saanto: Valmiin ruoan määrä 2,750 kg.

Gluteeniton käytettäessä gluteenitonta spagettia. Vegaaninen käytettäessä vegaanisia tuotteita.

Beanit® kaskenpolttajan spagetti

Ainesosat

 0,50 kg Beanit® härkäpapumuru
 0,13 kg sipulikuutio
 0,03 kg valkosipulimurska
 0,02 kg kasvisliemijauhe
 0,01 kg suola
 0,01 kg rouhittu mustapippuri
 0,30 l Elovena kauraruoka maustamaton 15%
 0,30 l vesi
 0,75 kg spagetti tai gluteeniton spagetti
 0,15 kg parmesaani (vegaaninen)
 0,02 kg persilja hienonnettuna
 0,01 kg mustapippuri karkeaksi rouhittuna

Valmistusohjeet

1

Keitä spagetti.

2

Mittaa pataan härkäpapumuru, sipulit, kasvisliemijauhe, mausteet ja nesteet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta 5–10 minuuttia.

3

Yhdistä valutettu, kypsä spagetti kastikkeen joukkoon.

4

Tarjoa juustolastujen, persiljasilpun ja mustapippurirouheen kanssa.

Saanto: Valmiin ruoan määrä 2,750 kg.

Gluteeniton käytettäessä gluteenitonta spagettia. Vegaaninen käytettäessä vegaanisia tuotteita.

JaaTwiittaaTallenna