Beanit® kasvissosekeitto - Beanit Ammattilaisille

Beanit® kasvissosekeitto

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

Keitto
 1,00 kg bataattikuutio
 1,00 kg porkkanakuutio
 1,00 kg peruna-sipulisekoitus
 0,05 kg kasvisliemijauhe
 3,00 l vesi
 0,01 kg valkopippuri, rouhittuna
 0,01 kg suola
 0,10 l sitruunamehu
Beanit® härkäpapumuruseos
 0,50 kg Beanit® härkäpapumuru
 0,10 kg pähkinärouhe
 0,10 kg siemensekoitus
 0,01 kg chilirouhe
 0,01 kg suola
 0,04 kg rucola, hienonnettuna

Ohjeet

1

Mittaa keiton ainekset pataan, keitä kypsäksi. Soseuta keitto sileäksi.

2

Paahda härkäpapumuru, pähkinärouhe, siemensekoitus, chilirouhe ja suola rapeaksi uunissa 180 asteessa noin 5 minuuttia.

3

Lisää rucolasilppu joukkoon.

4

Tarjoa keitto muruseoksen ja leivän kanssa.

Saanto: Valmiin keiton määrä 5,100 kg + härkäpapumuruseos 0,550 kg

Beanit® kasvissosekeitto

Ainesosat

Keitto
 1,00 kg bataattikuutio
 1,00 kg porkkanakuutio
 1,00 kg peruna-sipulisekoitus
 0,05 kg kasvisliemijauhe
 3,00 l vesi
 0,01 kg valkopippuri, rouhittuna
 0,01 kg suola
 0,10 l sitruunamehu
Beanit® härkäpapumuruseos
 0,50 kg Beanit® härkäpapumuru
 0,10 kg pähkinärouhe
 0,10 kg siemensekoitus
 0,01 kg chilirouhe
 0,01 kg suola
 0,04 kg rucola, hienonnettuna

Valmistusohjeet

1

Mittaa keiton ainekset pataan, keitä kypsäksi. Soseuta keitto sileäksi.

2

Paahda härkäpapumuru, pähkinärouhe, siemensekoitus, chilirouhe ja suola rapeaksi uunissa 180 asteessa noin 5 minuuttia.

3

Lisää rucolasilppu joukkoon.

4

Tarjoa keitto muruseoksen ja leivän kanssa.

Saanto: Valmiin keiton määrä 5,100 kg + härkäpapumuruseos 0,550 kg

JaaTwiittaaTallenna