Raaka-aineet
Keitto
1,00 kg bataattikuutio
1,00 kg porkkanakuutio
1,00 kg peruna-sipulisekoitus
0,05 kg kasvisliemijauhe
3,00 l vesi
0,01 kg valkopippuri, rouhittuna
0,01 kg suola
0,10 l sitruunamehu
Beanit® härkäpapumuruseos
0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,10 kg pähkinärouhe
0,10 kg siemensekoitus
0,01 kg chilirouhe
0,01 kg suola
0,04 kg rucola, hienonnettuna
Ohjeet
1
Mittaa keiton ainekset pataan, keitä kypsäksi. Soseuta keitto sileäksi.
2
Paahda härkäpapumuru, pähkinärouhe, siemensekoitus, chilirouhe ja suola rapeaksi uunissa 180 asteessa noin 5 minuuttia.
3
Lisää rucolasilppu joukkoon.
4
Tarjoa keitto muruseoksen ja leivän kanssa.
Saanto: Valmiin keiton määrä 5,100 kg + härkäpapumuruseos 0,550 kg
Ainesosat
Keitto
1,00 kg bataattikuutio
1,00 kg porkkanakuutio
1,00 kg peruna-sipulisekoitus
0,05 kg kasvisliemijauhe
3,00 l vesi
0,01 kg valkopippuri, rouhittuna
0,01 kg suola
0,10 l sitruunamehu
Beanit® härkäpapumuruseos
0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,10 kg pähkinärouhe
0,10 kg siemensekoitus
0,01 kg chilirouhe
0,01 kg suola
0,04 kg rucola, hienonnettuna
Valmistusohjeet
1
Mittaa keiton ainekset pataan, keitä kypsäksi. Soseuta keitto sileäksi.
2
Paahda härkäpapumuru, pähkinärouhe, siemensekoitus, chilirouhe ja suola rapeaksi uunissa 180 asteessa noin 5 minuuttia.
3
Lisää rucolasilppu joukkoon.
4
Tarjoa keitto muruseoksen ja leivän kanssa.
Saanto: Valmiin keiton määrä 5,100 kg + härkäpapumuruseos 0,550 kg