Raaka-aineet
0,75 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
2,00 kg kukkakaali, pakaste
0,04 kg valkosipulimurska
0,09 kg oliiviöljy
0,02 kg Ras el Hanout -mauste
0,01 kg suola
0,01 kg mustapippurirouhe
Pinnalle
0,08 l sitruunamehu
0,03 kg persilja hienonnettuna
Ohjeet
1
Laita raaka-aineet vuokaan ja sekoita hyvin.
2
Paista uunissa 200 asteessa kunnes kukkakaalipalat ovat saaneet kauniin värin ja ovat aldente kypsiä.
3
Mausta sitruunamehulla ja silputulla persiljalla.
4
Tarjoa lisukkeena raikkaan salaatin, hummuksen tai tsatsikin kanssa
Saanto: Valmiin ruoan määrä 2,000 kg
Ainesosat
0,75 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
2,00 kg kukkakaali, pakaste
0,04 kg valkosipulimurska
0,09 kg oliiviöljy
0,02 kg Ras el Hanout -mauste
0,01 kg suola
0,01 kg mustapippurirouhe
Pinnalle
0,08 l sitruunamehu
0,03 kg persilja hienonnettuna
Valmistusohjeet
1
Laita raaka-aineet vuokaan ja sekoita hyvin.
2
Paista uunissa 200 asteessa kunnes kukkakaalipalat ovat saaneet kauniin värin ja ovat aldente kypsiä.
3
Mausta sitruunamehulla ja silputulla persiljalla.
4
Tarjoa lisukkeena raikkaan salaatin, hummuksen tai tsatsikin kanssa
Saanto: Valmiin ruoan määrä 2,000 kg