Beanit® kukkakaalivuoka - Beanit Ammattilaisille

Beanit® kukkakaalivuoka

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,75 kg Beanit® härkäpapumuru
 2,00 kg kukkakaali, pakaste
 0,04 kg valkosipulimurska
 0,09 kg oliiviöljy
 0,02 kg Ras el Hanout -mauste
 0,01 kg suola
 0,01 kg mustapippurirouhe
Pinnalle
 0,08 l sitruunamehu
 0,03 kg persilja hienonnettuna

Ohjeet

1

Laita raaka-aineet vuokaan ja sekoita hyvin.

2

Paista uunissa 200 asteessa kunnes kukkakaalipalat ovat saaneet kauniin värin ja ovat aldente kypsiä.

3

Mausta sitruunamehulla ja silputulla persiljalla.

4

Tarjoa lisukkeena raikkaan salaatin, hummuksen tai tsatsikin kanssa

Saanto: Valmiin ruoan määrä 2,000 kg

Beanit® kukkakaalivuoka

Ainesosat

 0,75 kg Beanit® härkäpapumuru
 2,00 kg kukkakaali, pakaste
 0,04 kg valkosipulimurska
 0,09 kg oliiviöljy
 0,02 kg Ras el Hanout -mauste
 0,01 kg suola
 0,01 kg mustapippurirouhe
Pinnalle
 0,08 l sitruunamehu
 0,03 kg persilja hienonnettuna

Valmistusohjeet

1

Laita raaka-aineet vuokaan ja sekoita hyvin.

2

Paista uunissa 200 asteessa kunnes kukkakaalipalat ovat saaneet kauniin värin ja ovat aldente kypsiä.

3

Mausta sitruunamehulla ja silputulla persiljalla.

4

Tarjoa lisukkeena raikkaan salaatin, hummuksen tai tsatsikin kanssa

Saanto: Valmiin ruoan määrä 2,000 kg

JaaTwiittaaTallenna