Beanit® lounaspannari | Beanit Ammattilaisille

Beanit® lounaspannari

Annoksia12 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,35 kg vehnäjauho
 0,01 kg suola
 0,01 kg sokeri
 0,00 kg mustapippurirouhe
 1,20 l Elovena kaurajuoma 1,5%
 0,33 kg kananmuna
 0,05 kg kasvimargariini
Tarjoiluun
 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,30 kg avokadoa kuutioina
 0,20 kg tomaattikuutioita
 0,05 kg rapeaa salaattia
 0,03 kg tuoreita yrttejä
 0,05 kg oliiviöljy

Ohjeet

1

Mittaa jauhot, suola, sokeri ja pippuri sekoituskulhoon. Lisää kaurajuoma hyvin sekoittaen.

2

Lisää kananmunat ja sulatettu rasva, vatkaa kuohkeaksi ja kaada taikina voideltuun vuokaan.

3

Paista uunissa 220 asteessa ensimmäiset 15 minuuttia. Alenna uunin lämpötila 180 asteeseen ja jatka paistamista noin 15 minuuttia.

4

Paista Beanit härkäpapumuru rapeaksi uunissa.

5

Sekoita avokado- ja tomaattikuutiot sekä leikattu salaatti, yrtti, oliiviöljy ja suola joukkoon. Tarjoa lämpimän pannukakun kanssa.

Saanto: Valmiin ruoan määrä 1,600 kg + muru 0,900 kg

Beanit® lounaspannari

Ainesosat

 0,35 kg vehnäjauho
 0,01 kg suola
 0,01 kg sokeri
 0,00 kg mustapippurirouhe
 1,20 l Elovena kaurajuoma 1,5%
 0,33 kg kananmuna
 0,05 kg kasvimargariini
Tarjoiluun
 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,30 kg avokadoa kuutioina
 0,20 kg tomaattikuutioita
 0,05 kg rapeaa salaattia
 0,03 kg tuoreita yrttejä
 0,05 kg oliiviöljy

Valmistusohjeet

1

Mittaa jauhot, suola, sokeri ja pippuri sekoituskulhoon. Lisää kaurajuoma hyvin sekoittaen.

2

Lisää kananmunat ja sulatettu rasva, vatkaa kuohkeaksi ja kaada taikina voideltuun vuokaan.

3

Paista uunissa 220 asteessa ensimmäiset 15 minuuttia. Alenna uunin lämpötila 180 asteeseen ja jatka paistamista noin 15 minuuttia.

4

Paista Beanit härkäpapumuru rapeaksi uunissa.

5

Sekoita avokado- ja tomaattikuutiot sekä leikattu salaatti, yrtti, oliiviöljy ja suola joukkoon. Tarjoa lämpimän pannukakun kanssa.

Saanto: Valmiin ruoan määrä 1,600 kg + muru 0,900 kg

JaaTwiittaaTallenna