Beanit® Mac & Cheese | Beanit Ammattilaisille

Beanit® Mac & Cheese

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 1,25 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 1,00 kg penne- tai fusillipasta (gluteeniton)
 0,75 kg vihannessekoitus/parsakaalinkukinto
 0,01 kg suola
 0,01 kg mustapippuri, rouhittu
 0,01 kg valkosipulijauhe
 1,50 kg kaurakerma tai kasvikerma (gluteeniton)
 0,10 kg vaalea siirappi (vegaaninen)
 0,15 kg sitruunanmehu
 0,75 kg cheddar-tyyppinen juustoraaste tai juustoraaste (vegaaninen)

Ohjeet

1

Keitä pasta al dente ja kaada 1/1 65-gn vuokaan.

2

Lisää joukkoon härkäpapumuru, mausteet ja vihannessekoitus. Sekoita hyvin.

3

Kaada päälle sitruunamehu, siirappi ja kaurakerma. Ripottele pintaan juustoraaste.

4

Paista yhdistelmäuunissa 170 °C, kunnes ruoka 70 °C tai noin 30min.

Beanit® Mac & Cheese

Ainesosat

 1,25 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 1,00 kg penne- tai fusillipasta (gluteeniton)
 0,75 kg vihannessekoitus/parsakaalinkukinto
 0,01 kg suola
 0,01 kg mustapippuri, rouhittu
 0,01 kg valkosipulijauhe
 1,50 kg kaurakerma tai kasvikerma (gluteeniton)
 0,10 kg vaalea siirappi (vegaaninen)
 0,15 kg sitruunanmehu
 0,75 kg cheddar-tyyppinen juustoraaste tai juustoraaste (vegaaninen)

Valmistusohjeet

1

Keitä pasta al dente ja kaada 1/1 65-gn vuokaan.

2

Lisää joukkoon härkäpapumuru, mausteet ja vihannessekoitus. Sekoita hyvin.

3

Kaada päälle sitruunamehu, siirappi ja kaurakerma. Ripottele pintaan juustoraaste.

4

Paista yhdistelmäuunissa 170 °C, kunnes ruoka 70 °C tai noin 30min.

JaaTwiittaaTallenna