Raaka-aineet
1,25 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
1,00 kg Torino kierremakaroni
0,75 kg vihannessekoitus/parsakaalinkukinto
0,01 kg suola
0,01 kg mustapippuri, rouhittu
0,01 kg valkosipulijauhe
1,50 kg Elovena kauraruoka maustamaton 15%
0,10 kg vaalea siirappi (vegaaninen)
0,15 kg sitruunanmehu
0,75 kg cheddar-tyyppinen juustoraaste tai juustoraaste (vegaaninen)
Ohjeet
1
Keitä pasta al dente ja kaada 1/1 65-gn vuokaan.
2
Lisää joukkoon härkäpapumuru, mausteet ja vihannessekoitus. Sekoita hyvin.
3
Kaada päälle sitruunamehu, siirappi ja kauraruoka. Ripottele pintaan juustoraaste.
4
Paista yhdistelmäuunissa 170 °C, kunnes ruoka 70 °C tai noin 30min.
Ainesosat
1,25 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
1,00 kg Torino kierremakaroni
0,75 kg vihannessekoitus/parsakaalinkukinto
0,01 kg suola
0,01 kg mustapippuri, rouhittu
0,01 kg valkosipulijauhe
1,50 kg Elovena kauraruoka maustamaton 15%
0,10 kg vaalea siirappi (vegaaninen)
0,15 kg sitruunanmehu
0,75 kg cheddar-tyyppinen juustoraaste tai juustoraaste (vegaaninen)
Valmistusohjeet
1
Keitä pasta al dente ja kaada 1/1 65-gn vuokaan.
2
Lisää joukkoon härkäpapumuru, mausteet ja vihannessekoitus. Sekoita hyvin.
3
Kaada päälle sitruunamehu, siirappi ja kauraruoka. Ripottele pintaan juustoraaste.
4
Paista yhdistelmäuunissa 170 °C, kunnes ruoka 70 °C tai noin 30min.