Beanit® massaman curry | Beanit Ammattilaisille

Beanit® massaman curry

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 1,50 kg Beanit® Härkäpapumuru tai -suikale, Maustamaton 2,5kg
 2,00 kg Kookoskerma tai -maito
 0,50 kg Massaman currytahna
 0,20 kg porkkanasuikale
 0,20 kg parsa-tai kukkakaalikukinto tai herne
 0,10 kg perunakuutio
 0,10 kg ruokosokeri
 0,10 kg limemehu
 0,10 kg kalakastike
 30 kpl kaffirlimetinlehti
Viimeistelyyn
 0,10 kg suolapähkinärouhe
 0,05 kg kevätsipuli
 0,10 kg limelohko

Ohjeet

1

Kuumenna pannulla tai uunissa puolet kookosmaidosta tai -kermasta ja keitä muutama minuutti. Lisää joukkoon kasvikset, currytahna ja valkosipuli. Hauduta muutama minuutti. Lisää loput kookosmaidosta tai -kermasta ja härkäpapusuikaleet tai -muru ja hauduta noin 10 minuuttia. Mausta sokerilla, limemehulla, kalakastikkeella ja kaffirlimetinlehdillä.

2

Tarkista maku ja ripottele pinnalle lopuksi suolapähkinärouhe ja limelohkot. Koristele thai basilikan lehdillä.

3

Tarjoa nuudelin tai jasmiiniriisin kanssa.

Beanit® massaman curry

Ainesosat

 1,50 kg Beanit® Härkäpapumuru tai -suikale, Maustamaton 2,5kg
 2,00 kg Kookoskerma tai -maito
 0,50 kg Massaman currytahna
 0,20 kg porkkanasuikale
 0,20 kg parsa-tai kukkakaalikukinto tai herne
 0,10 kg perunakuutio
 0,10 kg ruokosokeri
 0,10 kg limemehu
 0,10 kg kalakastike
 30 kpl kaffirlimetinlehti
Viimeistelyyn
 0,10 kg suolapähkinärouhe
 0,05 kg kevätsipuli
 0,10 kg limelohko

Valmistusohjeet

1

Kuumenna pannulla tai uunissa puolet kookosmaidosta tai -kermasta ja keitä muutama minuutti. Lisää joukkoon kasvikset, currytahna ja valkosipuli. Hauduta muutama minuutti. Lisää loput kookosmaidosta tai -kermasta ja härkäpapusuikaleet tai -muru ja hauduta noin 10 minuuttia. Mausta sokerilla, limemehulla, kalakastikkeella ja kaffirlimetinlehdillä.

2

Tarkista maku ja ripottele pinnalle lopuksi suolapähkinärouhe ja limelohkot. Koristele thai basilikan lehdillä.

3

Tarjoa nuudelin tai jasmiiniriisin kanssa.

JaaTwiittaaTallenna