Raaka-aineet
0,75 kg Beanit® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
1,50 kg paseerattu tomaatti
2,00 l vesi
0,01 kg öljy
0,01 kg valkosipuli, hienonnettu
0,01 kg inkivääri, raastettu
0,20 kg currytahna, punainen
1,00 l kookosmaito tai kookoskerma
0,02 kg ruokosokeri
0,01 kg suola
Ohjeet
1
Kuullota öljyssä valkosipuli, inkivääri ja currytahna.
2
Kaada joukkoon vesi, paseerattu tomaatti, kookosmaito ja mausteet. Anna hautua n. 20min ja sekoita joukkoon härkäpapumuru ja kuumenna vielä.
3
Tarjoa halutessasi ranskankerman (vegaaninen) kanssa.
Ainesosat
0,75 kg Beanit® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
1,50 kg paseerattu tomaatti
2,00 l vesi
0,01 kg öljy
0,01 kg valkosipuli, hienonnettu
0,01 kg inkivääri, raastettu
0,20 kg currytahna, punainen
1,00 l kookosmaito tai kookoskerma
0,02 kg ruokosokeri
0,01 kg suola
Valmistusohjeet
1
Kuullota öljyssä valkosipuli, inkivääri ja currytahna.
2
Kaada joukkoon vesi, paseerattu tomaatti, kookosmaito ja mausteet. Anna hautua n. 20min ja sekoita joukkoon härkäpapumuru ja kuumenna vielä.
3
Tarjoa halutessasi ranskankerman (vegaaninen) kanssa.