Raaka-aineet
0,40 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
2,00 l kasvisliemi
0,20 kg Torino Kolmen Värin Simpukkamakaroni
0,60 kg kaalisuikale
0,30 kg sipulisuikale
0,05 kg valkosipulimurska
0,20 kg porkkanasuikale
0,40 kg paseerattu tomaatti tai -murska
0,01 kg mustapippurirouhe
0,01 kg sokeri
Ohjeet
1
Kiehauta kasvisliemi ja lisää kaali-, sipuli sekä porkkanasuikaleet.
2
Mausta valkosipulimurskalla, paseeratulla tomaatilla ja mausteilla. Anna kiehua noin 15 minuuttia.
3
Lisää joukkoon pasta ja härkäpapumuru ja kiehauta vielä noin 7 minuuttia.
Ainesosat
0,40 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
2,00 l kasvisliemi
0,20 kg Torino Kolmen Värin Simpukkamakaroni
0,60 kg kaalisuikale
0,30 kg sipulisuikale
0,05 kg valkosipulimurska
0,20 kg porkkanasuikale
0,40 kg paseerattu tomaatti tai -murska
0,01 kg mustapippurirouhe
0,01 kg sokeri
Valmistusohjeet
1
Kiehauta kasvisliemi ja lisää kaali-, sipuli sekä porkkanasuikaleet.
2
Mausta valkosipulimurskalla, paseeratulla tomaatilla ja mausteilla. Anna kiehua noin 15 minuuttia.
3
Lisää joukkoon pasta ja härkäpapumuru ja kiehauta vielä noin 7 minuuttia.