Beanit® myskikurpitsapaistos | Beanit Ammattilaisille

Beanit® myskikurpitsapaistos

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 1,00 kg myskikurpitsakuutio
 0,02 kg valkosipulimurska
 0,01 kg öljy
 0,01 kg suola
 0,01 kg mustapippurirouhe
 0,01 kg salvia, kuivattu tai tuore
Beanit® crumble
 0,20 kg Beanit® härkäpapumuru,maustamaton 2,5kg
 0,10 kg Elovena gluteeniton iso täysjyväkaurahiutale
 0,10 kg vaalea siirappi
 0,01 kg suola
 0,05 kg fariinisokeri tai ruskeasokeri
Koristeluun
 tuoretta salviaa

Ohjeet

1

Kuutioi myskikurpitsa. Paahda noin 15minuuttia 200 asteissa uunissa valkosipulin, öljyn ja mausteiden kanssa.

2

Valmista crumble sekoittamalla kaikki aineet. Kaada crumble kurpitsakuutioiden päälle. Paista vielä noin 10 minuuttia.

3

Ripottele päälle tuoretta salviaa.

Beanit® myskikurpitsapaistos

Ainesosat

 1,00 kg myskikurpitsakuutio
 0,02 kg valkosipulimurska
 0,01 kg öljy
 0,01 kg suola
 0,01 kg mustapippurirouhe
 0,01 kg salvia, kuivattu tai tuore
Beanit® crumble
 0,20 kg Beanit® härkäpapumuru,maustamaton 2,5kg
 0,10 kg Elovena gluteeniton iso täysjyväkaurahiutale
 0,10 kg vaalea siirappi
 0,01 kg suola
 0,05 kg fariinisokeri tai ruskeasokeri
Koristeluun
 tuoretta salviaa

Valmistusohjeet

1

Kuutioi myskikurpitsa. Paahda noin 15minuuttia 200 asteissa uunissa valkosipulin, öljyn ja mausteiden kanssa.

2

Valmista crumble sekoittamalla kaikki aineet. Kaada crumble kurpitsakuutioiden päälle. Paista vielä noin 10 minuuttia.

3

Ripottele päälle tuoretta salviaa.

JaaTwiittaaTallenna