Beanit® pizzat ja piirakat - Beanit Ammattilaisille

Beanit® pizzat ja piirakat

Annoksia1 annos
Annos-
määrä

Raaka-aineet

Pohja
 0,35 kg GN mitoitettu pizzapohja (1/1)tai
 0,40 kg ruokapiirakkapohja (1 kpl)tai
 0,50 kg lehtitaikinalevy (8 kpl)
Täyte
 0,25 kg Beanit® härkäpapumuru tai -suikale 2,5kg
 0,30 kg kasvismix, pakaste
 0,40 kg kirsikkatomaattisäilyke tai tomaattimurska
 0,03 kg valkosipulimurska
 0,00 kg pizzamausteseos
 0,01 kg suola
 0,00 kg mustapippuri
Pinnalle
 0,20 kg tomaattikuutio
 0,17 kg mozzarella juustoraaste tai vegejuustoraaste
Viimeistelyyn
 0,05 kg rucola tai kevätsipuli

Ohjeet

1

Kypsennä täytteen aineet uunissa tai pannussa. Jäähdytä.

2

Levitä täyte valitsemallesi pohjataikinalle.

3

Ripottele tomaattikuutiot ja juustoraaste päälle.

4

Paisto:
Pizza 210 astetta noin 10 minuuttia.
Gallette 180 astetta noin 25 minuuttia.
Lehtitaikina annospiiraat 190 astetta 17–20 minuuttia.

5

Viimeistele rucolalla tai kevätsipulilla.

Beanit® pizzat ja piirakat

Ainesosat

Pohja
 0,35 kg GN mitoitettu pizzapohja (1/1)tai
 0,40 kg ruokapiirakkapohja (1 kpl)tai
 0,50 kg lehtitaikinalevy (8 kpl)
Täyte
 0,25 kg Beanit® härkäpapumuru tai -suikale 2,5kg
 0,30 kg kasvismix, pakaste
 0,40 kg kirsikkatomaattisäilyke tai tomaattimurska
 0,03 kg valkosipulimurska
 0,00 kg pizzamausteseos
 0,01 kg suola
 0,00 kg mustapippuri
Pinnalle
 0,20 kg tomaattikuutio
 0,17 kg mozzarella juustoraaste tai vegejuustoraaste
Viimeistelyyn
 0,05 kg rucola tai kevätsipuli

Valmistusohjeet

1

Kypsennä täytteen aineet uunissa tai pannussa. Jäähdytä.

2

Levitä täyte valitsemallesi pohjataikinalle.

3

Ripottele tomaattikuutiot ja juustoraaste päälle.

4

Paisto:
Pizza 210 astetta noin 10 minuuttia.
Gallette 180 astetta noin 25 minuuttia.
Lehtitaikina annospiiraat 190 astetta 17–20 minuuttia.

5

Viimeistele rucolalla tai kevätsipulilla.

JaaTwiittaaTallenna