Beanit® Spagettivuoka | Beanit Ammattilaisille

Beanit® Spagettivuoka

Annoksia25 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 1,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 1,50 kg spagetti (gluteeniton)
 0,30 kg sipulikuutio
 0,10 kg valkosipulimurska
 1,20 kg tomaattimurska
 0,01 kg oregano
 0,01 kg paprikajauhe
 0,01 kg juustokumina
 1,00 kg kaurakerma (gluteeniton)
 0,01 kg suola
 0,01 kg mustapippuri, rouhittu
Kuorrute
 0,30 kg korppujauho (gluteeniton) tai pankojauho
 1,00 kg juustoraaste (vegaaninen)
 0,10 kg tuore yrtti, hienonnettu

Ohjeet

1

Keitä spagetti al dente.

2

Mittaa kaikki aineet 1/1 65-GN vuokaan ja sekoita hyvin. Kuorruta ja paista uunissa noin 170 °C:ssa noin 10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila 70 °C.

Beanit® Spagettivuoka

Ainesosat

 1,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 1,50 kg spagetti (gluteeniton)
 0,30 kg sipulikuutio
 0,10 kg valkosipulimurska
 1,20 kg tomaattimurska
 0,01 kg oregano
 0,01 kg paprikajauhe
 0,01 kg juustokumina
 1,00 kg kaurakerma (gluteeniton)
 0,01 kg suola
 0,01 kg mustapippuri, rouhittu
Kuorrute
 0,30 kg korppujauho (gluteeniton) tai pankojauho
 1,00 kg juustoraaste (vegaaninen)
 0,10 kg tuore yrtti, hienonnettu

Valmistusohjeet

1

Keitä spagetti al dente.

2

Mittaa kaikki aineet 1/1 65-GN vuokaan ja sekoita hyvin. Kuorruta ja paista uunissa noin 170 °C:ssa noin 10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila 70 °C.

JaaTwiittaaTallenna