Chili con Härkis® (kylmävalmistus) | Beanit Ammattilaisille

Chili con Härkis® (kylmävalmistus)

Annoksia100 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 10,00 l Vesi
 1,00 kg   Tomaattikastike- ja keittopohja, kylmävalmistus (Knorr)
 1,00 kg Sipulikuutio, pakaste
 3,50 kg Papu tomaattikastikkeessa
 3,50 kg HÄRKIS® Texmex härkäpapuvalmiste (2,5 kg)

Ohjeet

1

Sekoita tomaattikastikeainekset nopeasti kylmään veteen. Lisää sipulikuutiot, pavut liemineen. Lisää HÄRKIS® TexMex härkäpapuvalmiste. Annostele GN-vuokiin.

2

Säilytä kylmässä +2 - +4 max 72 h.

3

Kuumenna kastike yhdistelmäuunissa + 140 C (50 % höyry) kunnes sisälämpötila on omavalvonnan mukainen. Koristele lehtipersiljalla tai korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Chili con Härkis® (kylmävalmistus)

Ainesosat

 10,00 l Vesi
 1,00 kg   Tomaattikastike- ja keittopohja, kylmävalmistus (Knorr)
 1,00 kg Sipulikuutio, pakaste
 3,50 kg Papu tomaattikastikkeessa
 3,50 kg HÄRKIS® Texmex härkäpapuvalmiste (2,5 kg)

Valmistusohjeet

1

Sekoita tomaattikastikeainekset nopeasti kylmään veteen. Lisää sipulikuutiot, pavut liemineen. Lisää HÄRKIS® TexMex härkäpapuvalmiste. Annostele GN-vuokiin.

2

Säilytä kylmässä +2 - +4 max 72 h.

3

Kuumenna kastike yhdistelmäuunissa + 140 C (50 % höyry) kunnes sisälämpötila on omavalvonnan mukainen. Koristele lehtipersiljalla tai korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

JaaTwiittaaTallenna