Härkis®-bolognese (kylmävalmistus) | Beanit Ammattilaisille

Härkis®-bolognese (kylmävalmistus)

Annoksia100 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 3,00 kg HÄRKIS® Original tai Texmex
 6,00 kg Maustettu tomaattisurvos (esim. Knorr Tomatino)
 2,00 l Vesi
 0,12 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelyssuuruste
 0,06 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,08 kg Paprika, jauhettu
 0,04 kg Mustapippuri, rouhittu
 0,02 kg Sokeri
 0,04 kg Oregano
 0,04 kg Basilika, kuivattu
 0,08 kg Knorr Timjami tahnamauste
 3,00 kg Pomodoro Rosso-vihannessekoitus, pakaste

Ohjeet

1

Kaada maustettu tomaattisurvos pataan.

2

Sekoita kuivamausteet ja kylmätärkkelys kylmään veteen.

3

Lisää seos tomaattisurvoksen joukkoon.

4

Lisää timjamitahnamauste, HÄRKIS® ja Pomorodo Rosso. Säilytä kylmässä +2 - 4 C:ssa max 72 h. Kuumenna kastike yhdistelmäuunissa + 140 C (50 % höyry) kunnes sisälämpötila on omavalvonnan mukainen. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.

Härkis®-bolognese (kylmävalmistus)

Ainesosat

 3,00 kg HÄRKIS® Original tai Texmex
 6,00 kg Maustettu tomaattisurvos (esim. Knorr Tomatino)
 2,00 l Vesi
 0,12 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelyssuuruste
 0,06 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,08 kg Paprika, jauhettu
 0,04 kg Mustapippuri, rouhittu
 0,02 kg Sokeri
 0,04 kg Oregano
 0,04 kg Basilika, kuivattu
 0,08 kg Knorr Timjami tahnamauste
 3,00 kg Pomodoro Rosso-vihannessekoitus, pakaste

Valmistusohjeet

1

Kaada maustettu tomaattisurvos pataan.

2

Sekoita kuivamausteet ja kylmätärkkelys kylmään veteen.

3

Lisää seos tomaattisurvoksen joukkoon.

4

Lisää timjamitahnamauste, HÄRKIS® ja Pomorodo Rosso. Säilytä kylmässä +2 - 4 C:ssa max 72 h. Kuumenna kastike yhdistelmäuunissa + 140 C (50 % höyry) kunnes sisälämpötila on omavalvonnan mukainen. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.

JaaTwiittaaTallenna