Beanit® härkäpapumuru-lasagne | Beanit Ammattilaisille

Beanit® härkäpapumuru-lasagne

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

Tomaattikastike
 0,80 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,50 kg Vesi
 1,50 kg Tomaattimurska
 0,10 kg Valkosipulimurska
 0,01 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,02 kg Provencen yrttimausteseos, suolaton
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 0,01 kg Suola
 0,60 kg Juuressuikalesekoitus, pakaste
Valkokastike
 1,70 kg Elovena kaurajuoma 1,5%
 0,50 kg Elovena kauraruoka maustamaton 15%
 0,30 kg Tuorejuusto, maustamaton (vegaaninen)
 0,15 kg Maizena suuruste
 0,02 kg Suola
 0,00 kg Valkopippurijauhe
 0,10 kg Juustoraaste (vegaaninen)
 0,60 kg Lasagnelevy

Ohjeet

Härkäpapumuru-tomaattikastike
1

Valmista tomaattikastike, mausta hyvin.

2

Lisää tomaattikastikkeeseen härkäpapumuru ja juuressuikaleet.

Valkokastike
3

Valmista valkokastike.

Kokoaminen
4

Kokoa lasagne laittamalla härkäpapumuru-tomaattikastiketta voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle. Laita lasagnelevyjä kastikkeen päälle vuokaan ja levitä uusi kerros härkäpapumuru-tomaattikastiketta ja lisäksi valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimmäiseksi tulee vain valkokastiketta.

5

Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä yhdistelmäuunissa + 160 asteessa (50% höyry) kypsäksi noin 50-60 minuuttia.

Beanit® härkäpapumuru-lasagne

Ainesosat

Tomaattikastike
 0,80 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,50 kg Vesi
 1,50 kg Tomaattimurska
 0,10 kg Valkosipulimurska
 0,01 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,02 kg Provencen yrttimausteseos, suolaton
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 0,01 kg Suola
 0,60 kg Juuressuikalesekoitus, pakaste
Valkokastike
 1,70 kg Elovena kaurajuoma 1,5%
 0,50 kg Elovena kauraruoka maustamaton 15%
 0,30 kg Tuorejuusto, maustamaton (vegaaninen)
 0,15 kg Maizena suuruste
 0,02 kg Suola
 0,00 kg Valkopippurijauhe
 0,10 kg Juustoraaste (vegaaninen)
 0,60 kg Lasagnelevy

Valmistusohjeet

Härkäpapumuru-tomaattikastike
1

Valmista tomaattikastike, mausta hyvin.

2

Lisää tomaattikastikkeeseen härkäpapumuru ja juuressuikaleet.

Valkokastike
3

Valmista valkokastike.

Kokoaminen
4

Kokoa lasagne laittamalla härkäpapumuru-tomaattikastiketta voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle. Laita lasagnelevyjä kastikkeen päälle vuokaan ja levitä uusi kerros härkäpapumuru-tomaattikastiketta ja lisäksi valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimmäiseksi tulee vain valkokastiketta.

5

Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä yhdistelmäuunissa + 160 asteessa (50% höyry) kypsäksi noin 50-60 minuuttia.

JaaTwiittaaTallenna