Raaka-aineet
0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
1,00 kg Perunasose
0,20 kg Kelta- ja punasipuli, suikale
0,05 kg Vaalea siirappi
0,01 kg Timjami
0,01 kg Salvia
0,00 kg Mustapippurirouhe
0,01 kg Suola
0,40 kg Ranskankerma (vegaaninen)
0,40 kg Tuorejuusto (vegaaninen)
Ohjeet
1
Valmista perunasose. Paista härkäpapumuru ja mausta hyvin. Hauduta sipulisuikaleet siirapissa.
2
Kaada perunasose GN 1/1 vuokaan rosoisesti ja ripottele pinnalle maustettu härkäpapumuru ja haudutettu sipuli. Lisää pinnalle ranskankerma-tuorejuustoseos.
3
Kypsennä uunissa n. 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä.
Ainesosat
0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
1,00 kg Perunasose
0,20 kg Kelta- ja punasipuli, suikale
0,05 kg Vaalea siirappi
0,01 kg Timjami
0,01 kg Salvia
0,00 kg Mustapippurirouhe
0,01 kg Suola
0,40 kg Ranskankerma (vegaaninen)
0,40 kg Tuorejuusto (vegaaninen)
Valmistusohjeet
1
Valmista perunasose. Paista härkäpapumuru ja mausta hyvin. Hauduta sipulisuikaleet siirapissa.
2
Kaada perunasose GN 1/1 vuokaan rosoisesti ja ripottele pinnalle maustettu härkäpapumuru ja haudutettu sipuli. Lisää pinnalle ranskankerma-tuorejuustoseos.
3
Kypsennä uunissa n. 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä.