Beanit® härkäpapumuru-perunalaatikko - Beanit Ammattilaisille

Beanit® härkäpapumuru-perunalaatikko

Annoksia16 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Perunasose
 0,20 kg Kelta- ja punasipuli, suikale
 0,05 kg Vaalea siirappi
 0,01 kg Timjami
 0,01 kg Salvia
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 0,01 kg Suola
 0,40 kg Ranskankerma (vegaaninen)
 0,40 kg Tuorejuusto (vegaaninen)

Ohjeet

1

Valmista perunasose. Paista härkäpapumuru ja mausta hyvin. Hauduta sipulisuikaleet siirapissa.

2

Kaada perunasose GN 1/1 vuokaan rosoisesti ja ripottele pinnalle maustettu härkäpapumuru ja haudutettu sipuli. Lisää pinnalle ranskankerma-tuorejuustoseos.

3

Kypsennä uunissa n. 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä.

Beanit® härkäpapumuru-perunalaatikko

Ainesosat

 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Perunasose
 0,20 kg Kelta- ja punasipuli, suikale
 0,05 kg Vaalea siirappi
 0,01 kg Timjami
 0,01 kg Salvia
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 0,01 kg Suola
 0,40 kg Ranskankerma (vegaaninen)
 0,40 kg Tuorejuusto (vegaaninen)

Valmistusohjeet

1

Valmista perunasose. Paista härkäpapumuru ja mausta hyvin. Hauduta sipulisuikaleet siirapissa.

2

Kaada perunasose GN 1/1 vuokaan rosoisesti ja ripottele pinnalle maustettu härkäpapumuru ja haudutettu sipuli. Lisää pinnalle ranskankerma-tuorejuustoseos.

3

Kypsennä uunissa n. 200 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä.

JaaTwiittaaTallenna