HÄRKIS®-hodarit | Beanit Ammattilaisille

HÄRKIS®-hodarit

Annoksia100 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 3,00 kg HÄRKIS® Original tai Texmex
 5,00 kg Hot dog -sämpylä
Salaatti
 2,00 kg Valkokaali
 1,00 kg Porkkana, raastettu
 1,00 kg Vegaanimajoneesi
 0,20 kg Inkivääritahna
 0,35 l Appelsiinimehutiiviste
 0,10 l Sitruunamehu
Kastike
 1,00 kg Vegaanimajoneesi
 0,40 kg Shiracha-kastike
 0,30 l Omenamehu
Pinnalle
 Tuore korianteri ja kuivattu sipuli

Ohjeet

1

Laita hodarisämpylät GN-vuokaan (á 50 g) ja lämmitä ne juuri ennen tarjoilua yhdistelmäuunissa kannen alla 100% höyryssä n. 2 minuuttia. Lämmitä myös HÄRKIS® höyryssä.

2

Suikaloi kaali ja raasta porkkanat.

3

Sekoita majoneesin joukkoon appelsiinimehutiiviste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää mausteet. Sekoita majoneesi kasvissuikaleiden joukkoon. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
Sekoita majoneesin joukkoon omenamehu ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää Shiracha-kastiketta maun mukaan.

4

Sekoita HÄRKIS® joukkoon korianteria. Kokoa hodarit. Annostele sämpylöiden väliin inkivääri coleslaw-salaattia (30 g/hodari) ja HÄRKIS® (30 g/hodari). Pursota pinnalle Shiracha-kastiketta. Koristele kuivatulla sipulilla.
Raakapaino yhteensä: 14,35 kg 
Saanto yhteensä: 13,0 kg
 Valmistushävikki: 9,41 %

HÄRKIS®-hodarit

Ainesosat

 3,00 kg HÄRKIS® Original tai Texmex
 5,00 kg Hot dog -sämpylä
Salaatti
 2,00 kg Valkokaali
 1,00 kg Porkkana, raastettu
 1,00 kg Vegaanimajoneesi
 0,20 kg Inkivääritahna
 0,35 l Appelsiinimehutiiviste
 0,10 l Sitruunamehu
Kastike
 1,00 kg Vegaanimajoneesi
 0,40 kg Shiracha-kastike
 0,30 l Omenamehu
Pinnalle
 Tuore korianteri ja kuivattu sipuli

Valmistusohjeet

1

Laita hodarisämpylät GN-vuokaan (á 50 g) ja lämmitä ne juuri ennen tarjoilua yhdistelmäuunissa kannen alla 100% höyryssä n. 2 minuuttia. Lämmitä myös HÄRKIS® höyryssä.

2

Suikaloi kaali ja raasta porkkanat.

3

Sekoita majoneesin joukkoon appelsiinimehutiiviste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää mausteet. Sekoita majoneesi kasvissuikaleiden joukkoon. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
Sekoita majoneesin joukkoon omenamehu ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää Shiracha-kastiketta maun mukaan.

4

Sekoita HÄRKIS® joukkoon korianteria. Kokoa hodarit. Annostele sämpylöiden väliin inkivääri coleslaw-salaattia (30 g/hodari) ja HÄRKIS® (30 g/hodari). Pursota pinnalle Shiracha-kastiketta. Koristele kuivatulla sipulilla.
Raakapaino yhteensä: 14,35 kg 
Saanto yhteensä: 13,0 kg
 Valmistushävikki: 9,41 %

JaaTwiittaaTallenna