Härkis® kaalipata - Beanit Ammattilaisille

Härkis® kaalipata

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 2,00 kg Kaalisuikale
 0,10 kg Sipulikuutio
 0,03 l Rypsiöljy
 0,20 kg   Keltainen Thai currytahna (Spice Up!)
 0,05 kg Valkosipulitahna
 0,05 kg Inkivääritahna
 0,80 kg HÄRKIS® Original härkäpapuvalmiste (2,5 kg)
 0,05 l Soijakastike
 0,60 l Vesi
 0,05 kg Siirappi
Lisäksi
 Truly Indian Makea Mangochutney
 Ruokajogurtti

Ohjeet

1

Kuumenna öljy padassa ja lisää sinne kaalisuikaleet, sipulit, currytahna, valkosipuli ja inkivääri. Kypsennä sekoittaen noin 3 min. Lisää joukkoon HÄRKIS®, soijakastike ja vesi. Kaada seos uunivuokaan ja sekoita joukkoon siirappi.

2

Hauduta uunissa n. 1h, kunnes kaali on pehmennyt ja neste imeytynyt. Tarjoa kaalipataa mangochutneyn kanssa. Kaalipata on parhaimmillaan seuraavana päivänä valmistuksesta.

Härkis® kaalipata

Ainesosat

 2,00 kg Kaalisuikale
 0,10 kg Sipulikuutio
 0,03 l Rypsiöljy
 0,20 kg   Keltainen Thai currytahna (Spice Up!)
 0,05 kg Valkosipulitahna
 0,05 kg Inkivääritahna
 0,80 kg HÄRKIS® Original härkäpapuvalmiste (2,5 kg)
 0,05 l Soijakastike
 0,60 l Vesi
 0,05 kg Siirappi
Lisäksi
 Truly Indian Makea Mangochutney
 Ruokajogurtti

Valmistusohjeet

1

Kuumenna öljy padassa ja lisää sinne kaalisuikaleet, sipulit, currytahna, valkosipuli ja inkivääri. Kypsennä sekoittaen noin 3 min. Lisää joukkoon HÄRKIS®, soijakastike ja vesi. Kaada seos uunivuokaan ja sekoita joukkoon siirappi.

2

Hauduta uunissa n. 1h, kunnes kaali on pehmennyt ja neste imeytynyt. Tarjoa kaalipataa mangochutneyn kanssa. Kaalipata on parhaimmillaan seuraavana päivänä valmistuksesta.

JaaTwiittaaTallenna