Tulostusasetukset

Härkis®-lasagne

Annoksia20 annosta

 0,80 kg Härkis® Original härkäpapuvalmiste 2,5kg
 0,50 l Vesi
 1,50 kg Tomaattimurska
 0,10 kg Valkosipulimurska
 0,01 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,02 kg Provencen yrttimausteseos, suolaton
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 0,60 kg Juuressuikalesekoitus, pakaste
Valkokastike
 1,70 l Elovena kaurajuoma 1,5%
 0,50 l Elovena kauraruoka maustamaton 15%
 0,30 kg Tuorejuusto, maustamaton (vegaaninen)
 0,15 kg Maizena suuruste
 0,02 kg Suola
 0,00 kg Valkopippurijauhe
 0,10 kg Juustoraaste (vegaaninen)
 0,60 kg Lasagnelevy
Härkis-tomaattikastike
1

Valmista tomaattikastike, mausta hyvin.

2

Lisää tomaattikastikkeeseen Härkis ja juuressuikaleet.

Valkokastike
3

Valmista valkokastike.

Kokoaminen
4

Kokoa lasagne laittamalla Härkis-tomaattikastike voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle (n. 800 g). Laita lasagnelevyjä kastikkeen päälle vuokaan ja levitä uusi kerros Härkis-tomaattikastiketta ja lisäksi n.500 g valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimmäiseksi tulee vain valkokastiketta.

5

Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä yhdistelmäuunissa + 160 asteessa (50% höyry) kypsäksi noin 50-60 minuuttia.

Ravintosisältö

Annoskoko 300 g

Annoksia 0