Härkis®-"liha"keitto | Beanit Ammattilaisille

Härkis®-”liha”keitto

Annoksia30 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,80 kg HÄRKIS® Original
 3,00 kg Peruna-keittokasvikset, pakaste
 0,04 kg Lihaliemi, vähäsuolainen
 0,01 kg Sokeri
 0,01 kg Suola
 0,00 kg Mustapippuri, rouhittu
 4 Laakerinlehteä
 4,00 l Vesi
 0,00 kg Persilja

Ohjeet

1

Annostele keittokasvikset, HÄRKIS® ja mausteet vuokaan. Lisää vesi. Höyrykeitä 100% kosteus n. 35 minuuttia.  Viimeistele hienonnetulla persiljalla. 

2

VINKKI! Jos valmistat keiton sekoittavassa padassa lisää kypsä HÄRKIS® härkäpapuvalmiste valmiiseen keittoon vasta lopussa. 

Härkis®-”liha”keitto

Ainesosat

 0,80 kg HÄRKIS® Original
 3,00 kg Peruna-keittokasvikset, pakaste
 0,04 kg Lihaliemi, vähäsuolainen
 0,01 kg Sokeri
 0,01 kg Suola
 0,00 kg Mustapippuri, rouhittu
 4 Laakerinlehteä
 4,00 l Vesi
 0,00 kg Persilja

Valmistusohjeet

1

Annostele keittokasvikset, HÄRKIS® ja mausteet vuokaan. Lisää vesi. Höyrykeitä 100% kosteus n. 35 minuuttia.  Viimeistele hienonnetulla persiljalla. 

2

VINKKI! Jos valmistat keiton sekoittavassa padassa lisää kypsä HÄRKIS® härkäpapuvalmiste valmiiseen keittoon vasta lopussa. 

JaaTwiittaaTallenna