HÄRKIS®Texmex-keitto uunissa | Beanit Ammattilaisille

HÄRKIS®Texmex-keitto uunissa

Annoksia30 annosta
Annos-
määrä

VINKKI 1 Jos haluat keitosta vähemmän mausteista korvaa puolet HÄRKIS® Texmex härkäpapuvalmisteesta HÄRKIS® Original härkäpapuvalmisteella. 

VINKKI 2 Jos valmistat keiton sekoittavassa padassa lisää HÄRKIS® valmiiseen keittoon vasta lopussa.

Raaka-aineet

 0,80 kg HÄRKIS® Texmex tai Original
 3,00 kg Peruna-keittokasvikset, pakaste
 0,40 kg Kidneypapu, valutettu
 0,04 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,02 kg Limemehu
 0,01 kg Sokeri
 4,00 l Vesi
 0,80 kg Kasvipohjainen ranskankerma, chili-maustettu
 0,01 kg Korianteri, tuore

Ohjeet

1

Annostele keittokasvikset, HÄRKIS®, pavut ja mausteet vuokaan.

2

Lisää vesi. Höyrykeitä 100% kosteus n. 35 minuuttia.

3

Tarjoile keiton kanssa kasvipohjaista ranskankermaa ja tuoretta korianteria. 

HÄRKIS®Texmex-keitto uunissa

Ainesosat

 0,80 kg HÄRKIS® Texmex tai Original
 3,00 kg Peruna-keittokasvikset, pakaste
 0,40 kg Kidneypapu, valutettu
 0,04 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,02 kg Limemehu
 0,01 kg Sokeri
 4,00 l Vesi
 0,80 kg Kasvipohjainen ranskankerma, chili-maustettu
 0,01 kg Korianteri, tuore

Valmistusohjeet

1

Annostele keittokasvikset, HÄRKIS®, pavut ja mausteet vuokaan.

2

Lisää vesi. Höyrykeitä 100% kosteus n. 35 minuuttia.

3

Tarjoile keiton kanssa kasvipohjaista ranskankermaa ja tuoretta korianteria. 

JaaTwiittaaTallenna