VINKKI 1 Jos haluat keitosta vähemmän mausteista korvaa puolet HÄRKIS® Texmex härkäpapuvalmisteesta HÄRKIS® Original härkäpapuvalmisteella.
VINKKI 2 Jos valmistat keiton sekoittavassa padassa lisää HÄRKIS® valmiiseen keittoon vasta lopussa.
Raaka-aineet
0,80 kg HÄRKIS® Texmex tai Original
3,00 kg Peruna-keittokasvikset, pakaste
0,40 kg Kidneypapu, valutettu
0,04 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
0,02 kg Limemehu
0,01 kg Sokeri
4,00 l Vesi
0,80 kg Kasvipohjainen ranskankerma, chili-maustettu
0,01 kg Korianteri, tuore
Ohjeet
1
Annostele keittokasvikset, HÄRKIS®, pavut ja mausteet vuokaan.
2
Lisää vesi. Höyrykeitä 100% kosteus n. 35 minuuttia.
3
Tarjoile keiton kanssa kasvipohjaista ranskankermaa ja tuoretta korianteria.
Ainesosat
0,80 kg HÄRKIS® Texmex tai Original
3,00 kg Peruna-keittokasvikset, pakaste
0,40 kg Kidneypapu, valutettu
0,04 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
0,02 kg Limemehu
0,01 kg Sokeri
4,00 l Vesi
0,80 kg Kasvipohjainen ranskankerma, chili-maustettu
0,01 kg Korianteri, tuore
Valmistusohjeet
1
Annostele keittokasvikset, HÄRKIS®, pavut ja mausteet vuokaan.
2
Lisää vesi. Höyrykeitä 100% kosteus n. 35 minuuttia.
3
Tarjoile keiton kanssa kasvipohjaista ranskankermaa ja tuoretta korianteria.