Juures-härkäpapukastike | Beanit Ammattilaisille

Juures-härkäpapukastike

Annoksia100 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 1,30 kg Härkis® Härkäpapurouheseosta
 9,20 kg vettä
 0,26 kg kasvislientä (gluteeniton)
 6,90 kg kasvisseosta
 2 kg porkkanaa
 1,50 kg selleriä
 0,70 kg sipulia
 0,70 kg parsakaalia
 0,60 kg tomaattisosetta
 0,01 kg pippuriseosta
 0,08 kg suolaa
 1,30 kg sulatejuustoa (laktoositon)
 0,47 kg vaaleaa suurustetta (gluteeniton)

Ohjeet

1

Kuutioi kasvikset (10×10 mm)

2

Lisää pataan vesi ja kasvisliemijauhe

3

Lisää kasviskuutiot ja kypsennä puolikypsiksi.

4

Lisää tomaattisose, mausteet, sulatejuusto ja suuruste.

5

Anna hautua kypsäksi.

6

Lisää härkäpapurouheseos kevyesti sekoittaen. Älä keitä enää kastiketta.

7

Vinkki: jos haluat reseptin vegaaniseksi korvaa suolatejuusto vegaanilla juustolla

Juures-härkäpapukastike

Ainesosat

 1,30 kg Härkis® Härkäpapurouheseosta
 9,20 kg vettä
 0,26 kg kasvislientä (gluteeniton)
 6,90 kg kasvisseosta
 2 kg porkkanaa
 1,50 kg selleriä
 0,70 kg sipulia
 0,70 kg parsakaalia
 0,60 kg tomaattisosetta
 0,01 kg pippuriseosta
 0,08 kg suolaa
 1,30 kg sulatejuustoa (laktoositon)
 0,47 kg vaaleaa suurustetta (gluteeniton)

Valmistusohjeet

1

Kuutioi kasvikset (10×10 mm)

2

Lisää pataan vesi ja kasvisliemijauhe

3

Lisää kasviskuutiot ja kypsennä puolikypsiksi.

4

Lisää tomaattisose, mausteet, sulatejuusto ja suuruste.

5

Anna hautua kypsäksi.

6

Lisää härkäpapurouheseos kevyesti sekoittaen. Älä keitä enää kastiketta.

7

Vinkki: jos haluat reseptin vegaaniseksi korvaa suolatejuusto vegaanilla juustolla

JaaTwiittaaTallenna