Kaalipaistos Beanit® härkäpapumurulla | Beanit Ammattilaisille

Kaalipaistos Beanit® härkäpapumurulla

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,80 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Elovena kauraruoka 15% 1L
 2,00 kg kaalisuikale tai -pala
 0,10 kg sipulikuutio tai -suikale
 0,03 kg rypsiöljy
 0,01 kg mustapippurirouhe
 0,01 kg suola
 0,10 kg siirappi, vaalea

Ohjeet

1

Kuumenna öljy padassa ja lisää sinne kaalisuikaleet/-palat, sipulit, mustapippurirouhe ja suola. Kypsennä sekoittaen noin 10 min. Lisää joukkoon härkäpapumuru ja Elovena kauraruoka.

2

Kaada seos uunivuokaan ja sekoita joukkoon siirappi. Hauduta uunissa n. 30min, kunnes kaali on pehmennyt ja neste imeytynyt.
Voit myös jatkaa hauduttamista padassa noin 15min. kunnes kaali on pehmennyt ja neste imeytynyt.

Kaalipaistos Beanit® härkäpapumurulla

Ainesosat

 0,80 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Elovena kauraruoka 15% 1L
 2,00 kg kaalisuikale tai -pala
 0,10 kg sipulikuutio tai -suikale
 0,03 kg rypsiöljy
 0,01 kg mustapippurirouhe
 0,01 kg suola
 0,10 kg siirappi, vaalea

Valmistusohjeet

1

Kuumenna öljy padassa ja lisää sinne kaalisuikaleet/-palat, sipulit, mustapippurirouhe ja suola. Kypsennä sekoittaen noin 10 min. Lisää joukkoon härkäpapumuru ja Elovena kauraruoka.

2

Kaada seos uunivuokaan ja sekoita joukkoon siirappi. Hauduta uunissa n. 30min, kunnes kaali on pehmennyt ja neste imeytynyt.
Voit myös jatkaa hauduttamista padassa noin 15min. kunnes kaali on pehmennyt ja neste imeytynyt.

JaaTwiittaaTallenna