Keväinen Beanit® pizza | Beanit Ammattilaisille

Keväinen Beanit® pizza

Annoksia1 annos
Annos-
määrä

Raikkaan keväinen pizza, jossa yhdistyvät Beanit® härkäpapumuru ja kasvikset.

Reseptin on luonut Pizzamestari 2021 -kilpailun voittaja Ryan Rodrigo.

"Beanit® tuo pizzan makuihin ainutlaatuista syvyyttä, eikä heti edes huomaa, että se on täysin kasviperäistä. Rapeaksi paistuvan Beanit® suikaleen tai murun voi lisätä pizzaan helposti joko sellaisenaan tai pannulla paistamisen jälkeen." - Ryan Rodrigo

Raaka-aineet

 0,10 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 0,00 kg valkosipulijauhe
 0,00 kg paprikajauhe
 0,00 kg Masala -mausteseos
 0,01 kg rapea lehtikaali
 0,01 kg sitruunamehu
 0,00 kg mustapippurirouhe
 0,00 kg suola
 0,05 kg parsa, fermentoitu
 0,05 kg artisokka, paahdettu
 1 kpl pizzapohja, pyöreä
 0,08 kg tomaattikastike
Viimeistelyyn
 0,00 kg oregano, tuore
 0,01 kg versosekoitus, tuore
 0,00 kg basilika, tuore
 0,01 kg kaura fraiche

Ohjeet

Esivalmistelut
1

Valmista rapea lehtikaali: laita lehtikaali vuokaan ja lorauta päälle sitruunamehua sekä suolaa ja pippuria. Laita vuoka uuniin 190 asteeseen 8-10min, kunnes lehtikaali on kuivunut ja rapea. Anna jäähtyä.

2

Paahda artisokalle kaunis pinta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru pannulla rapeaksi mausteiden kanssa ja jäähdytä.

3

Valuta fermentoidut parsat.

Pizzan valmistus
4

Levitä pizzapohjalle tomaattikastike. Ripottele raaka-aineet kastikkeen päälle.

5

Paista pizza kauniin väriseksi ja rapeaksi.

6

Koristele pizza heti paistamisen jälkeen rapealla lehtikaalilla sekä tuoreilla oreganolla, basilikalla ja versoilla. Lorauta sitten päälle kaura fraichea antamaan hieman happamuutta.

Keväinen Beanit® pizza

Ainesosat

 0,10 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 0,00 kg valkosipulijauhe
 0,00 kg paprikajauhe
 0,00 kg Masala -mausteseos
 0,01 kg rapea lehtikaali
 0,01 kg sitruunamehu
 0,00 kg mustapippurirouhe
 0,00 kg suola
 0,05 kg parsa, fermentoitu
 0,05 kg artisokka, paahdettu
 1 kpl pizzapohja, pyöreä
 0,08 kg tomaattikastike
Viimeistelyyn
 0,00 kg oregano, tuore
 0,01 kg versosekoitus, tuore
 0,00 kg basilika, tuore
 0,01 kg kaura fraiche

Valmistusohjeet

Esivalmistelut
1

Valmista rapea lehtikaali: laita lehtikaali vuokaan ja lorauta päälle sitruunamehua sekä suolaa ja pippuria. Laita vuoka uuniin 190 asteeseen 8-10min, kunnes lehtikaali on kuivunut ja rapea. Anna jäähtyä.

2

Paahda artisokalle kaunis pinta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru pannulla rapeaksi mausteiden kanssa ja jäähdytä.

3

Valuta fermentoidut parsat.

Pizzan valmistus
4

Levitä pizzapohjalle tomaattikastike. Ripottele raaka-aineet kastikkeen päälle.

5

Paista pizza kauniin väriseksi ja rapeaksi.

6

Koristele pizza heti paistamisen jälkeen rapealla lehtikaalilla sekä tuoreilla oreganolla, basilikalla ja versoilla. Lorauta sitten päälle kaura fraichea antamaan hieman happamuutta.

JaaTwiittaaTallenna