Raaka-aineet
0,10 kg Beanit® härkäpapusuikale, Maustamaton 2,5kg
1 kpl hampurilaissämpylä
0,01 kg gochujang, chilitahna
0,04 kg punakaali-porkkana slaw
0,01 kg majoneesi, vegaaninen
0,00 kg punasipuli, suikale
0,00 kg korianteri, tuore
Ohjeet
1
Valmista kaalisalaatti, mausta gochujangilla ja majoneesilla.
2
Paista härkäpapusuikale ja mausta gochujangilla.
3
Kokoa hampurilainen sämpylän sisään ja koristele korianterilla.
Ainesosat
0,10 kg Beanit® härkäpapusuikale, Maustamaton 2,5kg
1 kpl hampurilaissämpylä
0,01 kg gochujang, chilitahna
0,04 kg punakaali-porkkana slaw
0,01 kg majoneesi, vegaaninen
0,00 kg punasipuli, suikale
0,00 kg korianteri, tuore
Valmistusohjeet
1
Valmista kaalisalaatti, mausta gochujangilla ja majoneesilla.
2
Paista härkäpapusuikale ja mausta gochujangilla.
3
Kokoa hampurilainen sämpylän sisään ja koristele korianterilla.