Mäiskypotut ja Beanit® härkäpapumurua | Beanit Ammattilaisille

Mäiskypotut ja Beanit® härkäpapumurua

Annoksia7 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,70 kg Varhaisperuna
 0,05 kg Voi/kasvimargariini (vegaaninen)
 0,15 kg Juustoraaste (vegaaninen)
Härkäpapumurutahna
 0,25 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 0,00 kg Suola
 0,20 kg Tuorejuusto (maustamaton tai maustettu, vegaaninen)
 0,05 kg Ranskankerma (vegaaninen)
 Kevät- tai ruohosipulia, hienonnettuna

Ohjeet

1

Keitä perunat. Asettele keitetyt perunat pellille tai uunivuokaan.
Murskaa perunat kevyesti kädellä tai pientä kupinpohjaa apuna käyttäen ja laita voinokare sekä juustoraastetta päälle.
Paista uunissa n.200asteessa n.10min.

2

Paahda härkäpapumuru rapeaksi pannulla tai uunissa. Mausta hyvin.

3

Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja nostele nokareet perunoiden päälle.

4

Ripottele rapea härkäpapumuru päälle ja viimeistele kevät- tai ruohosipulisilpulla.
Tarjoile perunat lämpöisenä tai jäähdytettyinä kylmätarjoiluna.

Mäiskypotut ja Beanit® härkäpapumurua

Ainesosat

 0,70 kg Varhaisperuna
 0,05 kg Voi/kasvimargariini (vegaaninen)
 0,15 kg Juustoraaste (vegaaninen)
Härkäpapumurutahna
 0,25 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 0,00 kg Suola
 0,20 kg Tuorejuusto (maustamaton tai maustettu, vegaaninen)
 0,05 kg Ranskankerma (vegaaninen)
 Kevät- tai ruohosipulia, hienonnettuna

Valmistusohjeet

1

Keitä perunat. Asettele keitetyt perunat pellille tai uunivuokaan.
Murskaa perunat kevyesti kädellä tai pientä kupinpohjaa apuna käyttäen ja laita voinokare sekä juustoraastetta päälle.
Paista uunissa n.200asteessa n.10min.

2

Paahda härkäpapumuru rapeaksi pannulla tai uunissa. Mausta hyvin.

3

Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma ja nostele nokareet perunoiden päälle.

4

Ripottele rapea härkäpapumuru päälle ja viimeistele kevät- tai ruohosipulisilpulla.
Tarjoile perunat lämpöisenä tai jäähdytettyinä kylmätarjoiluna.

JaaTwiittaaTallenna