Makaronilaatikko Beanit® härkäpapumurusta | Beanit Ammattilaisille

Makaronilaatikko Beanit® härkäpapumurusta

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 1,00 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Makaroni
 0,30 kg Sipuli
 0,00 kg Maustepippurijauhe
 0,00 kg Timjami
 0,01 kg Suolaa
 0,00 kg Valkopippurijauhe
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 0,80 kg Ranskankerma (vegaaninen)
 0,60 kg Tuorejuusto (vegaaninen)
 0,30 kg Juustoraaste (vegaaninen)
 1,00 l Elovena kauraruoka maustamaton 15%

Ohjeet

1

Keitä makaronit aldente.

2

Paista pannulla härkäpapumuru ja hienonnettu sipuli. Mausta hyvin. Sekoita maustettu sipuli-muruseos makaronien joukkoon.

3

Voitele GN-vuoka ja kaada seos siihen.

4

Sekoita ranskankerma, tuorejuusto, juustoraaste ja kauraruoka hyvin ja kaada tasaisesti makaroni-härkäpapumurun päälle.
Paista uunissa n. 200 asteessa n. 30min.

Makaronilaatikko Beanit® härkäpapumurusta

Ainesosat

 1,00 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Makaroni
 0,30 kg Sipuli
 0,00 kg Maustepippurijauhe
 0,00 kg Timjami
 0,01 kg Suolaa
 0,00 kg Valkopippurijauhe
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 0,80 kg Ranskankerma (vegaaninen)
 0,60 kg Tuorejuusto (vegaaninen)
 0,30 kg Juustoraaste (vegaaninen)
 1,00 l Elovena kauraruoka maustamaton 15%

Valmistusohjeet

1

Keitä makaronit aldente.

2

Paista pannulla härkäpapumuru ja hienonnettu sipuli. Mausta hyvin. Sekoita maustettu sipuli-muruseos makaronien joukkoon.

3

Voitele GN-vuoka ja kaada seos siihen.

4

Sekoita ranskankerma, tuorejuusto, juustoraaste ja kauraruoka hyvin ja kaada tasaisesti makaroni-härkäpapumurun päälle.
Paista uunissa n. 200 asteessa n. 30min.

JaaTwiittaaTallenna