Tulostusasetukset

Maki–sushi Beanit® härkäpapumurusta

Annoksia10 annosta

 0,05 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,05 kg majoneesi (vegaaninen)
 0,01 kg misotahna
 0,20 kg sushiriisi, kypsä
 0,01 l riisiviinietikka
 0,00 kg sokeri
 0,00 kg suola
 0,00 kg kurkku, suikale
 0,00 kg porkkana, suikale
 0,00 kg sipulirouhe, paahdettu
1

Keitä sushiriisi, mausta ja anna jäähtyä.

2

Hienonna härkäpapumuru yleiskoneessa ja sekoita joukkoon misotahna ja majoneesi. Anna maustua kylmässä.

3

Valmista sushirulla, jonka täytteenä kurkkua ja porkkanaa. Leikkaa rullasta maki-viipaleet. Pursota päälle tahna.
Koristele paahdetulla sipulilla.

Ravintosisältö

Annoskoko 30g

Annoksia 0