Nigiri-sushi Beanit® härkäpapumurusta - Beanit Ammattilaisille

Nigiri-sushi Beanit® härkäpapumurusta

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,05 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,05 kg majoneesi (vegaaninen)
 0,00 kg wasabi, tahna
 0,20 kg sushiriisi, kypsä
 0,01 kg riisiviinietikka
 0,00 kg sokeri
 0,00 kg suola
 0,00 kg seesaminsiemen
 0,00 kg ruohosipuli, hienonnettu

Ohjeet

1

Keitä sushiriisi, mausta ja anna jäähtyä.

2

Hienonna härkäpapumuru ja sekoita joukkoon wasabi ja majoneesi. Kaada täyte massapussiin. Anna maustua kylmässä.

3

Valmista nigiri-sushit. Pursota täyte päälle. Koristele seesaminsiemenillä ja ruohosipulilla.

Nigiri-sushi Beanit® härkäpapumurusta

Ainesosat

 0,05 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,05 kg majoneesi (vegaaninen)
 0,00 kg wasabi, tahna
 0,20 kg sushiriisi, kypsä
 0,01 kg riisiviinietikka
 0,00 kg sokeri
 0,00 kg suola
 0,00 kg seesaminsiemen
 0,00 kg ruohosipuli, hienonnettu

Valmistusohjeet

1

Keitä sushiriisi, mausta ja anna jäähtyä.

2

Hienonna härkäpapumuru ja sekoita joukkoon wasabi ja majoneesi. Kaada täyte massapussiin. Anna maustua kylmässä.

3

Valmista nigiri-sushit. Pursota täyte päälle. Koristele seesaminsiemenillä ja ruohosipulilla.

JaaTwiittaaTallenna