Raaka-aineet
0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,80 kg Varhaisperuna
0,40 kg Porkkana
0,10 kg punasipuli, hienonnettu
0,00 kg Suola
0,00 kg Mustapippurirouhe
Kevät- tai ruohosipuli, hienonnettu
0,01 kg Dijon tai muu sinappi
Ohjeet
1
Keitä perunat ja porkkanat. Anna jäähtyä.
2
Kuutioi perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli.
3
Paista pannulla tai uunissa härkäpapumuru, perunat, porkkanat ja punasipuli. Mausta hyvin.
4
Ripottele pintaan kevät- tai ruohosipulia.
Tarjoa sinapin kanssa.
Ainesosat
0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,80 kg Varhaisperuna
0,40 kg Porkkana
0,10 kg punasipuli, hienonnettu
0,00 kg Suola
0,00 kg Mustapippurirouhe
Kevät- tai ruohosipuli, hienonnettu
0,01 kg Dijon tai muu sinappi
Valmistusohjeet
1
Keitä perunat ja porkkanat. Anna jäähtyä.
2
Kuutioi perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli.
3
Paista pannulla tai uunissa härkäpapumuru, perunat, porkkanat ja punasipuli. Mausta hyvin.
4
Ripottele pintaan kevät- tai ruohosipulia.
Tarjoa sinapin kanssa.