Pyttipannu Beanit® härkäpapumurusta | Beanit Ammattilaisille

Pyttipannu Beanit® härkäpapumurusta

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,80 kg Varhaisperuna
 0,40 kg Porkkana
 0,10 kg punasipuli, hienonnettu
 0,00 kg Suola
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 Kevät- tai ruohosipuli, hienonnettu
 0,01 kg Dijon tai muu sinappi

Ohjeet

1

Keitä perunat ja porkkanat. Anna jäähtyä.

2

Kuutioi perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli.

3

Paista pannulla tai uunissa härkäpapumuru, perunat, porkkanat ja punasipuli. Mausta hyvin.

4

Ripottele pintaan kevät- tai ruohosipulia.
Tarjoa sinapin kanssa.

Pyttipannu Beanit® härkäpapumurusta

Ainesosat

 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,80 kg Varhaisperuna
 0,40 kg Porkkana
 0,10 kg punasipuli, hienonnettu
 0,00 kg Suola
 0,00 kg Mustapippurirouhe
 Kevät- tai ruohosipuli, hienonnettu
 0,01 kg Dijon tai muu sinappi

Valmistusohjeet

1

Keitä perunat ja porkkanat. Anna jäähtyä.

2

Kuutioi perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli.

3

Paista pannulla tai uunissa härkäpapumuru, perunat, porkkanat ja punasipuli. Mausta hyvin.

4

Ripottele pintaan kevät- tai ruohosipulia.
Tarjoa sinapin kanssa.

JaaTwiittaaTallenna