Raaka-aineet
1,20 kg peruna-sipulisekoitus
0,01 kg tilli
0,40 kg Beanit® härkäpapusuikale maustamaton 2,5kg
Liemi
0,40 l Elovena Kauraruoka maustamaton 15% 1l
0,20 kg kaurafraiche
0,05 kg pestokastike (vegaaninen)
0,02 kg kasvisliemijauhe
0,01 kg suola
0,01 kg mustapippurirouhe
Pinnalle
0,08 kg sitruuna, viipale
Ohjeet
1
Lado voideltuun vuokaan kerroksittain peruna-sipulisekoitusta, hienonnettua tilliä ja Beanit® härkäpapusuikaleita.
2
Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan. Viipaloi sitruunat ja laita laatikon pinnalle.
3
Paista yhdistelmäpaistolla 150 asteessa, höyry 40 %, noin 40 minuuttia.
Ainesosat
1,20 kg peruna-sipulisekoitus
0,01 kg tilli
0,40 kg Beanit® härkäpapusuikale maustamaton 2,5kg
Liemi
0,40 l Elovena Kauraruoka maustamaton 15% 1l
0,20 kg kaurafraiche
0,05 kg pestokastike (vegaaninen)
0,02 kg kasvisliemijauhe
0,01 kg suola
0,01 kg mustapippurirouhe
Pinnalle
0,08 kg sitruuna, viipale
Valmistusohjeet
1
Lado voideltuun vuokaan kerroksittain peruna-sipulisekoitusta, hienonnettua tilliä ja Beanit® härkäpapusuikaleita.
2
Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan. Viipaloi sitruunat ja laita laatikon pinnalle.
3
Paista yhdistelmäpaistolla 150 asteessa, höyry 40 %, noin 40 minuuttia.