Sitruunarisotto ja rapea Beanit® härkäpapumuru | Beanit Ammattilaisille

Sitruunarisotto ja rapea Beanit® härkäpapumuru

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,70 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Risottoriisi
 0,05 l Oliiviöljy
 2,50 l Vesi
 0,10 kg Kasvisliemijauhe
 0,20 kg Sipuli
 0,25 l Valkoviini
 0,10 l Sitruunamehu (ja sitruunankuori raastettuna)
 0,25 kg Parmesaanijuustolastu (vegaaninen)
 0,05 kg Kasvimargariini tai voi
 0,10 kg Rucola

Ohjeet

1

Kuullota oliiviöljyssä hienonnettu sipuli ja sitruunankuori. Lisää riisi, vesi ja kasvisliemijauhe ja anna hautua keskilämmöllä kypsäksi n. 30min.
Lisää sitruunamehua sekä valkoviini ja anna hautua vielä hiljalleen, kunnes valkoviini haihtunut. Sekoita joukkoon kevyesti parmesaanilastut ja voi/kasvirasva.

2

Paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla ja ripottele risoton pinnalle. Viimeistele rucolan oksilla.

Sitruunarisotto ja rapea Beanit® härkäpapumuru

Ainesosat

 0,70 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Risottoriisi
 0,05 l Oliiviöljy
 2,50 l Vesi
 0,10 kg Kasvisliemijauhe
 0,20 kg Sipuli
 0,25 l Valkoviini
 0,10 l Sitruunamehu (ja sitruunankuori raastettuna)
 0,25 kg Parmesaanijuustolastu (vegaaninen)
 0,05 kg Kasvimargariini tai voi
 0,10 kg Rucola

Valmistusohjeet

1

Kuullota oliiviöljyssä hienonnettu sipuli ja sitruunankuori. Lisää riisi, vesi ja kasvisliemijauhe ja anna hautua keskilämmöllä kypsäksi n. 30min.
Lisää sitruunamehua sekä valkoviini ja anna hautua vielä hiljalleen, kunnes valkoviini haihtunut. Sekoita joukkoon kevyesti parmesaanilastut ja voi/kasvirasva.

2

Paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla ja ripottele risoton pinnalle. Viimeistele rucolan oksilla.

JaaTwiittaaTallenna