Raaka-aineet
1,00 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,02 kg misotahna
0,01 l seesamiöljy, paahdettu
1,50 kg sushiriisi, kypsä
0,15 l riisiviinietikka
0,01 kg sokeri
0,00 suola
5 kpl avocado, kuutio
0,05 l sitruunamehu
0,70 kg porkkana, lehti- ja punakaali, suikale
0,01 kg kevätsipuli, hienonnettu
0,01 kg seesaminsiemen
¼ kpl nori, suikale
Ohjeet
1
Keitä sushiriisi, mausta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru ja mausta misotahnalla ja seesamiöljyllä. Jäähdytä.
2
Suikaloi kaalit, mausta riisiviinietikalla. Kuutioi avocadot ja mausta sitruunamehulla.
3
Kokoa bowlit: riisi pohjalle ja muut sektoreittain päälle. Koristele.
Ainesosat
1,00 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,02 kg misotahna
0,01 l seesamiöljy, paahdettu
1,50 kg sushiriisi, kypsä
0,15 l riisiviinietikka
0,01 kg sokeri
0,00 suola
5 kpl avocado, kuutio
0,05 l sitruunamehu
0,70 kg porkkana, lehti- ja punakaali, suikale
0,01 kg kevätsipuli, hienonnettu
0,01 kg seesaminsiemen
¼ kpl nori, suikale
Valmistusohjeet
1
Keitä sushiriisi, mausta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru ja mausta misotahnalla ja seesamiöljyllä. Jäähdytä.
2
Suikaloi kaalit, mausta riisiviinietikalla. Kuutioi avocadot ja mausta sitruunamehulla.
3
Kokoa bowlit: riisi pohjalle ja muut sektoreittain päälle. Koristele.