Sushi bowl Beanit® härkäpapumurusta - Beanit Ammattilaisille

Sushi bowl Beanit® härkäpapumurusta

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 1,00 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,02 kg misotahna
 0,01 l seesamiöljy, paahdettu
 1,50 kg sushiriisi, kypsä
 0,15 l riisiviinietikka
 0,01 kg sokeri
 0,00 suola
 5 kpl avocado, kuutio
 0,05 l sitruunamehu
 0,70 kg porkkana, lehti- ja punakaali, suikale
 0,01 kg kevätsipuli, hienonnettu
 0,01 kg seesaminsiemen
 ¼ kpl nori, suikale

Ohjeet

1

Keitä sushiriisi, mausta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru ja mausta misotahnalla ja seesamiöljyllä. Jäähdytä.

2

Suikaloi kaalit, mausta riisiviinietikalla. Kuutioi avocadot ja mausta sitruunamehulla.

3

Kokoa bowlit: riisi pohjalle ja muut sektoreittain päälle. Koristele.

Sushi bowl Beanit® härkäpapumurusta

Ainesosat

 1,00 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,02 kg misotahna
 0,01 l seesamiöljy, paahdettu
 1,50 kg sushiriisi, kypsä
 0,15 l riisiviinietikka
 0,01 kg sokeri
 0,00 suola
 5 kpl avocado, kuutio
 0,05 l sitruunamehu
 0,70 kg porkkana, lehti- ja punakaali, suikale
 0,01 kg kevätsipuli, hienonnettu
 0,01 kg seesaminsiemen
 ¼ kpl nori, suikale

Valmistusohjeet

1

Keitä sushiriisi, mausta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru ja mausta misotahnalla ja seesamiöljyllä. Jäähdytä.

2

Suikaloi kaalit, mausta riisiviinietikalla. Kuutioi avocadot ja mausta sitruunamehulla.

3

Kokoa bowlit: riisi pohjalle ja muut sektoreittain päälle. Koristele.

JaaTwiittaaTallenna