Sushirulla Beanit® härkäpapumurusta - Beanit Ammattilaisille

Sushirulla Beanit® härkäpapumurusta

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,02 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,02 kg majoneesi (vegaaninen)
 0,00 kg wasabi, tahna
 0,10 kg sushiriisi, kypsä
 0,00 kg riisiviinietikka
 0,00 kg sokeri
 1 kpl nori, merilevä arkki
 ½ kpl avocado, viipale
 0,00 kg seesaminsiemen
 0,00 kg ruohosipuli, hienonnettu
 0,00 kg sipulirouhe, paahdettu

Ohjeet

1

Keitä sushiriisi, mausta ja anna jäähtyä.

2

Hienonna härkäpapumuru yleiskoneessa ja sekoita joukkoon misotahna ja majoneesi. Anna maustua kylmässä.

3

Valmista sushirulla, jonka täytteenä kurkkua ja porkkanaa.

4

Koristele rulla avocadoviipaleilla ja pursota härkäpapumuru-misomajoneesia päälle. Koristele lopuksi vielä ruohosipulilla ja seesaminsiemenillä.

Sushirulla Beanit® härkäpapumurusta

Ainesosat

 0,02 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,02 kg majoneesi (vegaaninen)
 0,00 kg wasabi, tahna
 0,10 kg sushiriisi, kypsä
 0,00 kg riisiviinietikka
 0,00 kg sokeri
 1 kpl nori, merilevä arkki
 ½ kpl avocado, viipale
 0,00 kg seesaminsiemen
 0,00 kg ruohosipuli, hienonnettu
 0,00 kg sipulirouhe, paahdettu

Valmistusohjeet

1

Keitä sushiriisi, mausta ja anna jäähtyä.

2

Hienonna härkäpapumuru yleiskoneessa ja sekoita joukkoon misotahna ja majoneesi. Anna maustua kylmässä.

3

Valmista sushirulla, jonka täytteenä kurkkua ja porkkanaa.

4

Koristele rulla avocadoviipaleilla ja pursota härkäpapumuru-misomajoneesia päälle. Koristele lopuksi vielä ruohosipulilla ja seesaminsiemenillä.

JaaTwiittaaTallenna