Tomaattinen Beanit® härkäpapumurupasta | Beanit Ammattilaisille

Tomaattinen Beanit® härkäpapumurupasta

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,70 kg Beanit® Härkäpapumuru maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Torino Täysjyvä Cappelli pasta
 1,00 kg Elovena kauraruoka maustamaton 15% 1l
 0,10 kg sipulikuutio
 0,01 kg öljy
 0,01 kg suola
 0,01 kg mustapippurirouhe
 0,60 kg tomaattimurska tai paseerattu tomaatti
 0,01 kg pizzamauste tai yrttimausteseos
Viimeistelyyn
 0,20 kg parmesaani (vegaaninen)
 0,05 kg rucola
 0,05 kg basilika, tuore

Ohjeet

1

Kypsennä pasta (al dente).

2

Paista härkäpapumuru, sipuli, paseerattu tomaatti ja mausteet.

3

Kaada joukkoon Elovena Kauraruoka ja pasta. Sekoita hyvin.

4

Anna hautua noin 10 minuuttia pannulla tai paista uunissa 70 asteiseksi.

5

Viimeistele parmesaanilla, rucolalla ja tuoreella basilikalla.

Tomaattinen Beanit® härkäpapumurupasta

Ainesosat

 0,70 kg Beanit® Härkäpapumuru maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Torino Täysjyvä Cappelli pasta
 1,00 kg Elovena kauraruoka maustamaton 15% 1l
 0,10 kg sipulikuutio
 0,01 kg öljy
 0,01 kg suola
 0,01 kg mustapippurirouhe
 0,60 kg tomaattimurska tai paseerattu tomaatti
 0,01 kg pizzamauste tai yrttimausteseos
Viimeistelyyn
 0,20 kg parmesaani (vegaaninen)
 0,05 kg rucola
 0,05 kg basilika, tuore

Valmistusohjeet

1

Kypsennä pasta (al dente).

2

Paista härkäpapumuru, sipuli, paseerattu tomaatti ja mausteet.

3

Kaada joukkoon Elovena Kauraruoka ja pasta. Sekoita hyvin.

4

Anna hautua noin 10 minuuttia pannulla tai paista uunissa 70 asteiseksi.

5

Viimeistele parmesaanilla, rucolalla ja tuoreella basilikalla.

JaaTwiittaaTallenna